www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
2 900 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015
Skriv ut artikeln

Film: Träna hemma (lång version)

"Träna hemma" erbjuder ett enkelt sätt att komma igång med styrketräning för den som inte har tränat tidigare. Filmen gör det lätt att träna hemma om du inte har tid eller möjlighet att gå till en träningslokal. Det går att ladda ner filmen till en dator genom att klicka på knappen "Download" och sedan titta på den utan uppkoppling.

Speltid: 42 minuter.

Filmen innehåller ett träningsprogram med uppvärmning, muskelträning, stretchning och avslappning. Instruktören visar hur man kan träna sex olika muskelgrupper: benmuskler, ryggen och axlarna, överarmarnas baksida, bröstmuskler, överarmarnas baksida och magmuskler.

Programmet är skapat speciellt för nybörjare och du behöver ingen särskild utrustning för att börja träna.  Rörelserna visas på tre olika svårighetsnivåer, så du kan fortsätta träna med hjälp av det här programmet och öka svårighetsgraden när du blivit starkare.

 

Senast uppdaterad:

29 november 2011 10:24

Skribent:

Therése Birnstingl, träningsledare

Granskare:

Allt innehåll är granskat och godkänt av 1177 Vårdguidens redaktion. 1177 Vårdguiden svarar för innehållet med undantag för eventuella fel som uppstått i samband med överföringen till Bokavård.se.

1177 Vårdguiden logo

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Var vänlig vänta...