www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
500 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Brickebackens vårdcentral, Örebro

Granrisvägen 23, 70116, Örebro

Brickebackens vårdcentral ligger i ett område där landsbygd samsas med villa- och hyreshusområden. Hos oss kan du träffa distriktsläkare, distriktssköterska, psykolog och kurator. För dig som har diabetes, astma eller KOL finns dessutom specialistutbildade distriktssköterskor. Här finns ett laboratorium där vi hjälper dig med provtagningar. På vårdcentralen finns också barnmorska och BVC-sköterska och sjukgymnaster. Vi arbetar ständigt med vår tillgänglighet för att det ska bli lätt för dig att komma i kontakt med oss. Det gör du genom telefon eller personlig kontakt. Via 1177 Vårdguidens e-tjänster kan du bland annat boka eller avboka tid, förnya recept och kontakta oss.

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 17:00

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
07:00 - 17:00

Adress

Granrisvägen 23
70116 Örebro

Stad

Örebro

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
3.50
Baserat på 2 omdömen

Bemötandet och synen på sjuka människor är under all kritik, har varit kontakt med vårdcentralen då jag har fått upprepade urininfektioner under 3-4 års tid plus sommaren 2014 då jag infekterats med ett virus och de sista gångerna när de ser i journalen så påpekar dom att jag springer här ofta och får en att känna sig ovälkommen och att man inte ska söka hjälp och vård då man verkligen behöver det, man drar ju sig för att kontakta vårdcentralen. Nu behöver jag söka hjälp och vård igen, slår vad om att jag får höra samma påpekanden av sjuksköterskan och läkaren igen att jag är där ofta hos dom.... Det vore tacksamt om man kan söka sig till en annan humanare vårdcentral som vet hur man bemöter folk som är sjuka och som behöver vård och hjälp oavsett hur många gånger man behöver det!

Nationell Patientenkät

Brickebackens vårdcentral, Örebro får ett helhetsbetyg som är normalt jämfört med genomsnittet. Kliniken utmärker sig i jämförelse med andra kliniker på kategorin "Förtroende".

Helhetsbetyg

65 poäng

Det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är normalt jämfört med medel.

Visa alla indikatorer för Brickebackens vårdcentral, Örebro

Resultaten grundar sig på nationell patientenkät utförd hösten 2013. Nationell patientenkät utförs av Sveriges kommuner & landsting där närmare 138.000 patienter har bidragit med sina åsikter gällande vårdkvalitet.

Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...