www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
300 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Lillåns vårdcentral, Örebro

Rödklövervägen 160, 70116, Örebro

Om du blir sjuk, har skadat dig eller behöver hjälp med din psykiska hälsa är det i första hand till vårdcentralen du ska vända dig. Vi kan även hjälpa dig att leva mer hälsosamt. Du kan ringa oss eller kontakta oss genom våra e-tjänster.

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 17:00

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
07:30 - 17:00

Adress

Rödklövervägen 160
70116 Örebro

Stad

Örebro

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
2.46
Baserat på 7 omdömen

Jag har en jättebra noggran och tydlig, läkare. Jag har haft turen att ha samma läkare varje gång jag varit där. Övrig personal är oxå trevliga och noggranna. Ofta är det så att man blir bemött på det sätt man bemöter andra.

Jag har en jättebra noggran och tydlig, läkare. Jag har haft turen att ha samma läkare varje gång jag varit där. Övrig personal är oxå trevliga och noggranna.

Dålig information från läkare gällande vilka prover som tas eller vad problemet/ diagnos är i kroppen. Läkare totalt ointresserad, skulle bara prata om att jag inte har cancer vilket jag vet?.. Läkare gav mig en tid då denne skulle ringa upp, sitter fortfarande och väntar på det telefonsamtalet. Varför betalar jag skatt i Sverige för?

Nationell Patientenkät

Lillåns vårdcentral, Örebro får ett helhetsbetyg som är över genomsnittet. Kliniken utmärker sig i jämförelse med andra kliniker på kategorin "Delaktighet".

Helhetsbetyg

74 poäng

Det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är över medel.

Visa alla indikatorer för Lillåns vårdcentral, Örebro

Resultaten grundar sig på nationell patientenkät utförd hösten 2013. Nationell patientenkät utförs av Sveriges kommuner & landsting där närmare 138.000 patienter har bidragit med sina åsikter gällande vårdkvalitet.

Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...