www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
500 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Varberga vårdcentral, Örebro

Varbergagatan 75, 70116, Örebro

Vårdcentralen ligger på väster i Örebro i bostadsområdet Varberga. Vårt upptagningsområde består av landsbygd, ett större område med flerfamiljshus och mångkulturell prägel samt villasamhälle med många unga barnfamiljer. Förutsättningarna har manat fram ett arbetssätt som bygger på flexibilitet. Vårt motto är att vi ska finnas till för våra patienter och det hoppas vi att du känner. Hos oss kan du träffa distriktsläkare och distriktssköterskor. Vi har också diabetessköterska och astma/KOLsköterska. Vid behov kan du träffa sjukgymnast eller kurator. Är du gravid eller har frågor om preventivmedel vänder du dig till barnmorskan. BVC är till för ditt barns förebyggande hälsovård.

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 17:00

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
07:00 - 17:00

Adress

Varbergagatan 75
70116 Örebro

Stad

Örebro

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
2.05
Baserat på 5 omdömen

Akuttelefon finns men går icke att komma fram. Kl är nu 9.06. Mycket dåligt!

Problem uppstår då de, endast vikarierande, läkarna ofta inte talar tillräckligt bra svenska för att riktigt förstå vari patientens problem ligger. Upplever ofta att man inte blir lyssnad på eller tagen på allvar. Fick till exempel höra att jag som har jättestora problem med halsmandlarna inte skulle oroa mig då "halsinfektionen är ovanliga efter att man fyllt 50". Jag var då 22. Fick en annan gång med mig ett recept på hostmedicin hem då jag kom i syfte att undersöka leverfläckar som växt, vilket läkaren inte ville kolla på alls då jag kom dit. Nu byter jag vårdcentral, rekommenderar er att göra detsamma.

Bara vikarier. Dålig uppföljning och överlämning. För 5 år sen var dom kanonbra nu är dom så dåliga att jag ska byta vårdcentral.

Nationell Patientenkät

Varberga vårdcentral, Örebro får ett helhetsbetyg som är sämre än genomsnittet. Kliniken utmärker sig i jämförelse med andra kliniker på kategorin "Behandling".

Helhetsbetyg

61 poäng

Det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är sämre än medel.

Visa alla indikatorer för Varberga vårdcentral, Örebro

Resultaten grundar sig på nationell patientenkät utförd hösten 2013. Nationell patientenkät utförs av Sveriges kommuner & landsting där närmare 138.000 patienter har bidragit med sina åsikter gällande vårdkvalitet.

Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...