www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
400 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Capio Vårdcentral Bro

Bro Centrum 41-43, 19731, Bro

Distrikstssköterskemottagning  På den planerade sköterskemottagningen hjälper dig med ex injektioner, blodtryckskontroller, sårvård, suturtagning, vi ger råd och förskriver bl a inkontinenshjälpmedel.Kan bokas via Vårdguidens e-tjänster/1177.se eller tele: 08- 12001050

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 17:00

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 17:00

Adress

Bro Centrum 41-43
19731 Bro

Stad

Bro

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
2.33
Baserat på 9 omdömen

Sedan Vårdcentralen togs över av Capio så sjönk mitt förtroende drastiskt, nästan ner till noll. Jag har besökt vårdcentral ett par gånger och varje gång har jag blivit bemött med fördomar, förutfattade åsikter och en subtil respektlöshet. Innan jag ens hunnit komma in på läkarens kontor så har läkaren redan bestämt vad jag har för åkomma, möjligtvis skriver ut ett recept och that’s it. Utan att jag ens hunnit öppna munnen och berätta varför jag är där och vad jag behöver för hjälp och hur jag kan bli hjälpt. Min åsikt är att de läkare jag träffat där inte lyssnar eller ens öppnar upp för en dialog med patienten. De skapar ofta sin egen uppfattning kring patienten, vad det är för ”fel” och åtgärdar det på ett eller annat sätt. Efter att ha besökt Bro Vårdentral 2-3ggr så fick jag nog och bytte till Barkarby Vårdcentral. Där har jag haft samma läkare som tyvärr slutar nu och dessutom har de i Barkarby relativt hög personalomsättning. Det är jättetrist men i övrigt tycker jag att Barkarby VC är toppen!

Vårat senaste besök på Capio var det bästa på lång tid.Var lite orolig inför besöket då dom senaste mötena med Capios läkare har varit ren katastrof.Okunniga ointresserade och kunde inte ens prata svenska. Men nu fick vi träffa en kvinnlig läkare vars namn tror jag stavas Seve uttalas i alla fall CV. Hon var raka motsatsen till sina föregångare.Helt enkelt underbar i våra ögon.Hoppas hon blir kvar där för då kan man återvända till Capio i Bro.Nu finns det hopp för för vårdcentralen i Bro Från två nöjda Bro-bor

undrar om sköterskan som ringer upp när man ska försöka få tid till läkaren vet o kan ge diagnos per telefon om ens sjukdom eller smärta mm ja det verkar så försökte få tid till läkaren för en grundlig undersökning till en skada jag redan tidigare hade varit där o undersökt, som har blivit värre. Men icke sköterskan tyckte att jag skulle gå till sjukgymnast o fick inte tid till läkaren, ja hon har väl en kristallkula. Samma skit som för 5 år sen, hade skadat handen o den var svullen som bare den, fick träffa "läkare" berättar vad som hade hänt och att den inte hade blivit klämd utan att det kändes som en sena gått av, hmm läkaren börjar prata om sköldkörteln, frågade vad har den med min hand att göra fick ingett vettigt svar. ville ju bara ha ultraljud eller magnetröntgen remiss men nej. 3 män senare opererades handen senan nästan helt av. Nu samma sak fast kom inte till läkaren försökte förklara att jag ville ha remiss till röntgen men fick som svar gå till sjukgymnast. Denna vårdcentral är under all kritik, som tur e så är man rätt så frisk fortfarande o behöver hjälp väldigt sällan.

Otrevlig personal, arrogant bemötande av läkaren som var mer intresserad av att bläddra i min journal än att lyssna på vad jag sökte hjälp med.

Nationell Patientenkät

Capio Vårdcentral Bro får ett helhetsbetyg som är sämre än genomsnittet. Kliniken utmärker sig i jämförelse med andra kliniker på kategorin "Information".

Helhetsbetyg

52 poäng

Det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är sämre än medel.

Visa alla indikatorer för Capio Vårdcentral Bro

Resultaten grundar sig på nationell patientenkät utförd hösten 2013. Nationell patientenkät utförs av Sveriges kommuner & landsting där närmare 138.000 patienter har bidragit med sina åsikter gällande vårdkvalitet.

Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...