www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
200 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Vårdcentralen Tunafors Eskilstuna

Lundbladsvägen 6, 63188, Eskilstuna

Vi har bred kompetens och erbjuder bland annat barnavårdscentral, läkarmottagning, provtagning, distriktssköterskemottagning och telefonrådgivning. Hos oss finns också arbetsterapeuter, kurator och sjukgymnaster med specialkompetens inom till exempel McKenzie-metoden och akupunktur.$Vår hälsokoordinator arbetar med hälsofrämjande frågor som kost, vikt, motion, alkohol, tobak och psykisk hälsa. Vi arbetar med att förebygga njursvikt hos personer med diabetes, hjärtsjukdom och högt blodtryck, och vi har ett helt team som arbetar med viktproblematik.$Dessutom har vi diabetsmottagning, kontinensmottagning och specialkompetens inom astma, KOL . Vi har också minnesmottagning och blodtrycksmottagning.

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag
07:00 - 17:00

Fredag
07:45 - 17:00

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
07:00 - 17:00

Adress

Lundbladsvägen 6
63188 Eskilstuna

Stad

Eskilstuna

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
1.69
Baserat på 4 omdömen

Skickar ut bokade tider som pat. inte själv bokat. Pat. måste sedan boka av tiderna för att det inte ska gå vidare till Inkasso!!!!!!

Långa köer svårt att få tider. Läkare som inte verkar ta en på allvar. En del läkare kan inte svenska flytande vilket gör det ganska svårt att förstå vad de säger samt göra sig förstådd.

Det är bra när man kommer dit. Men vägen dit är otroligt lång. Råkar man ringa försent som 7.05 är tiderna redan slut när dom ringer upp kl 10. Pensionärerna hänger tydligen på luren.

Ringde för att boka tid. Pratade med en sköterska men istället för att boka tid ville hon att läkaren skulle ringa upp mig. Läkaren ringde mig men sa att för att få tid måste jag boka hos sköterskan så hon skulle kolla om sköterskan kunde boka. Kom tillbaka till luren med svaret -Sköterskan säger att du får ringa via växeln för att boka tid. Ja men det va ju det jag gjorde i morse?? Ja men så är det sa läkaren, du får ringa igen. Men då va ju så klart samtalstiden fullbokat så jag fick inte ens tag på någon. Alltså får jag börja om igen imorgon. Haft feber 3 veckor, nu med kraftig huvudvärk o värk i axlar o nacke, kräkkänsla!!!

Nationell Patientenkät

Vårdcentralen Tunafors Eskilstuna får ett helhetsbetyg som är över genomsnittet. Kliniken utmärker sig i jämförelse med andra kliniker på kategorin "Helhetsintryck".

Helhetsbetyg

72 poäng

Det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är över medel.

Visa alla indikatorer för Vårdcentralen Tunafors Eskilstuna

Resultaten grundar sig på nationell patientenkät utförd hösten 2013. Nationell patientenkät utförs av Sveriges kommuner & landsting där närmare 138.000 patienter har bidragit med sina åsikter gällande vårdkvalitet.

Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...