www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
200 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Psykologiteamet Utveckling & Balans

Norra Liden 9, 41118, Göteborg

Leg. psykolog, KBT-terapeut. Under specialisering inom hälsopsykologi. Har arbetat med hälsa sedan 2007 och som psykolog sedan 2013. I arbetet som psykolog har Agnes erfarenhet från verksamhetsutveckling, konsultativa uppdrag gentemot organisation och andra yrkesgrupper, primärvård, vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri, skola samt barn- och mödrahälsovård. Hon har många års erfarenhet av att arbeta individuellt med klienter och familjer, av att föreläsa, anordna kurser och leda grupper.

Stresshantering & behandling av stressrelaterade problem, smärta, sömnproblem
Ett område Agnes forskat kring och arbetat mycket med är stresshantering och stressrelaterad ohälsa så som exempelvis utmattning. Sömnproblem och långvarig smärta kan uppstå i samband med kort intensiv eller långvarig stress men också av andra anledningar.

KBT-terapi för individer och familjer; graviditet, IVF, föräldrastöd
I arbetet med individuella kontakter så utgår Agnes från sin grundutbildning i kognitiv beteendeterapi (KBT). Utöver KBT så har hon flera fortbildningar inom andra behandlingsformer och arbetar bl.a. med ACT, mindfulness, visualisering och yoga för psykologisk behandling. Har även studerat motsvarande ett års heltidsstudier av klinisk sexologi vid Göteborgs universitet och arbetar utifrån detta med bl.a. stöd under IVF-behandling och behandling av vaginism och vestibulit. Är väl inläst på och engagerad i att skapa gott stöd förr de som behöver samtala om rollen som förälder eller de som planerar för att bli föräldrar, vid förlossningsförberedelse, behandling av förlossningsrädsla samt upplevelser av att bli och vara adoptivförälder/fosterförälder samt att själv vara adopterad. 

Hälsopsykologi; fysisk aktivitet för psykisk hälsa, yoga och mindfulness
Idag har den vetenskapliga kunskapen blivit allt större kring hur fysisk träning, kost, yoga och meditation kan berika och ibland vara grunden i arbetet med psykisk ohälsa och i strävan att främja hälsa och förebygga ohälsa. Agnes arbetar med kurser, föreläsningar och individuella kontakter där hon kan använda både sin kunskap som psykolog och erfarenheten från de många år inom tränings- och hälsobranchen där hon bl.a. utbildat sig inom och arbetat med personlig träning, yoga, pilates, hälsorådgivning och kurser i t.ex. andning och mindfulness.

Boka tid hos en av våra behandlare

  • lör
  • sön
  • mån
  • tis
  • ons
  • tors
  • fre

Agnes Granberg

ACT-terapeut / Familjerådgivare / Idrottspsykolog / KBT-terapeut / Legitimerad Psykolog / Samtalsterapeut

50 min 1150:-

Vårdgivaren tar emot nya patienter

Boka tid här

lör
sön
mån
tis
ons
tors
fre
             
             
             
Ingen tid som passar? Klicka här

Sebastian Senning

Legitimerad Psykolog

50 min 950:-

Vårdgivaren tar emot nya patienter

Boka tid här

lör
sön
mån
tis
ons
tors
fre
             
             
             
Ingen tid som passar? Klicka här

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Kliniken kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...