www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
600 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Wetterhälsan, Jönköping

A6: Batterigatan 9, 55305, Jönköping

Läs mer om Wetterhälsan på vår webbplats www.wetterhalsan.se Wetterhälsan City cooperates with Jönköping University for the benefit of international students.

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 17:00

Adress

A6: Batterigatan 9
55305 Jönköping

Stad

Jönköping

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
3.88
Baserat på 2 omdömen

Jag har alltid tyckt om wetterhälsan , men det senaste tiden har det blivit dåligt att boka tid , man får vänta en vecka nästan om det är inte akut, det är inte ofta man får träffa en läkare utan först hänvisar till sjuksköterskan? Man får också vänta 3 till 4 timmar när man blir uppringt inte som förut , ibland ett dygn. Man vill ju alltid först träffa en läkare när man söker vård och vill inte helst att sjukdomen gissas först av en icke läkare . det var annorlunda när wetterhälsan började för några år sedan, bra service o man får träffa en läkare först när man bokar tid. Senaste behandling jag har haft var när jag hade urinvägsinfektion, det sämsta var att man sitter o se sjuksköterskan som var både stressade o håller på städa sitt rum när jag har redan kommit in o vänta tills hon har städat o vädrat sitt rum och samtalet för behandling varade mindre än 10 minuter , jag blev jätte stressade o mådde dåligt efter det ! Besviken patient ...och ingen uppföljning görs när jag fick högt blodtrycks tabletter...önskar att man blir omhändertagen och blir tillfrågade på mer prover varje år .

Nationell Patientenkät

Wetterhälsan, Jönköping får ett helhetsbetyg som är klart över genomsnittet. Kliniken utmärker sig i jämförelse med andra kliniker på kategorin "Rekommendera".

Helhetsbetyg

80 poäng

Det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är klart över medel.

Visa alla indikatorer för Wetterhälsan, Jönköping

Resultaten grundar sig på nationell patientenkät utförd hösten 2013. Nationell patientenkät utförs av Sveriges kommuner & landsting där närmare 138.000 patienter har bidragit med sina åsikter gällande vårdkvalitet.

Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...