www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
400 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Kvarnholmens hälsocentral, Kalmar

Strömgatan 15, 39126, Kalmar

Vi erbjuder dig hälso- och sjukvård av personal med bred kompetens och lång yrkeserfarenhet. Vi ger dig nära och trygg vård, oavsett vart i livet du befinner dig. Du hittar oss centralt i Kalmar. Vi är en av länets 27 hälsocentraler i Region Kalmar län och har ca 7 700 listade patienter. Hos oss arbetar fem läkare, alla med specialistkompetens i allmänmedicin samt fyra utbildningsläkare. Vi har distriktssköterskor och sjuksköterskor som ansvarar för sjukvårdsrådgivning m.m. och som också har specialistkompetens inom astma/KOL, demens, diabetes, hjärta/kärl, inkontinens, livsstil och vaccination. Hos oss finns också tre undersköterskor som bland annat sköter provtagning samt fyra medicinska sekreterare som ansvarar för dokumentation och receptionsarbete. Vi har även två primärvårdspsykologer hos oss. Välkommen till oss! Verksamhetschef Ann-Louise Elling

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
07:30 - 16:30

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag
08:00 - 16:30

Fredag
08:00 - 15:00

Adress

Strömgatan 15
39126 Kalmar

Stad

Kalmar

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
3.50
Baserat på 3 omdömen

Jätteduktig personal och stor tillgänglighet.

Absolut sämsta bemötandet fick jag när jag ringde in och bad om hjälp. En sköterska som är allt annat än tillmötesgående. Suckar mig rakt i örat och beter sig som att vårt samtal är omständigt. Jag känner mig sällan väl omhändertagen efter ett samtal hit. Istället blir man både arg och ledsen för man blir avvisad när man behöver hjälp. Hemskt!

Nationell Patientenkät

Kvarnholmens hälsocentral, Kalmar får ett helhetsbetyg som är över genomsnittet. Kliniken utmärker sig i jämförelse med andra kliniker på kategorin "Helhetsintryck".

Helhetsbetyg

75 poäng

Det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är över medel.

Visa alla indikatorer för Kvarnholmens hälsocentral, Kalmar

Resultaten grundar sig på nationell patientenkät utförd hösten 2013. Nationell patientenkät utförs av Sveriges kommuner & landsting där närmare 138.000 patienter har bidragit med sina åsikter gällande vårdkvalitet.

Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...