www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
400 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Norrlidens hälsocentral, Kalmar

Två Bröders väg 1, 39358, Kalmar

Vi erbjuder dig hälso- och sjukvård av personal med bred kompetens och lång yrkeserfarenhet. Vårt mål är att se till hela dig som individ och att kunna erbjuda dig kontinuitet i form av en fast läkarkontakt. Vi har fokus på hälsa och utöver den vanliga sjukvården kan du även få hjälp med att ändra dina levnadsvanor. Vi arbetar alltid för att du ska få bästa möjliga vård utifrån dina behov. Välkommen till oss! Verksamhetschef Katarina Jervelind

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 16:30

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag
08:00 - 16:30

Fredag
08:00 - 15:00

Adress

Två Bröders väg 1
39358 Kalmar

Stad

Kalmar

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
3.33
Baserat på 3 omdömen

duktig och kompetens personal. God tillgänglighet.

Svårt att få tid till läkare. Blev dåligt bemött av sköterskan som ringde upp. Läkaren visade med all tydlighet att hen redan hade bestämt sig för resultatet av mötet innan det ens inträffat. Jobbar man inom vården måste man vara lyhörd och verkligen lyssna på patienten, annars kan det aldrig bli en korrekt behandling.

Jättebesviken....ledsen varje gång jag har kontaktat dom. Antingen sur sköterska som vill hindra. Arrogant, militärisk läkare. Mer ödmjukhet skulle önskas. Alla människor är inte hårda. Vissa av oss är känsliga. Det måste en läkare ta förstå. Liksom sköterskor, och alla som arbetar med människor.

Nationell Patientenkät

Norrlidens hälsocentral, Kalmar får ett helhetsbetyg som är över genomsnittet. Kliniken utmärker sig i jämförelse med andra kliniker på kategorin "Delaktighet".

Helhetsbetyg

72 poäng

Det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är över medel.

Visa alla indikatorer för Norrlidens hälsocentral, Kalmar

Resultaten grundar sig på nationell patientenkät utförd hösten 2013. Nationell patientenkät utförs av Sveriges kommuner & landsting där närmare 138.000 patienter har bidragit med sina åsikter gällande vårdkvalitet.

Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...