www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
400 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Psykiatrisk öppenvårdsmottagning Kalmar 2

Länssjukhuset hus 40, 39359, Kalmar

Till oss kommer du som har en psykisk ohälsa för att få psykiatrisk specialistvård. Du som kommer till oss kan exempelvis ha en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, ångest eller depression som kräver specialistvård, psykossjukdom, personlighetsstörning, bipolär sjukdom eller tvångssyndrom. Vi erbjuder utredning och behandling såväl individuellt som i grupp.

Kontaktuppgifter

Adress

Länssjukhuset hus 40
39359 Kalmar

Öppettider

Måndag
08:00 - 18:30

Tisdag, Onsdag, Torsdag
08:00 - 16:30

Fredag
08:00 - 11:30

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag
07:00 - 14:30

Fredag
07:00 - 11:30

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
2.25
Baserat på 1 omdöme

Angående recept till exempel som är med adhd i mitt fall är det min läkares ansvar att säga till jag får ett nytt recept i tid. Och yes jag ringt in för den några dagar innan. Sen får jag svar att det kommer blir klart idag ( dagen efter jag ska hae min Elyvanse) på morgonen och fortfarande inget. Så nu när min son är på förskolan och jag skulle behöva göra annat måste jag tar bussen ditt pga deras telefon tider är stängt. Jag ringde i morse, missade pga personliga och det på mej men hon spela in ett röst medalande hon ska försöka igen. Men nej inget. Och jag har iPhone 8plus så det går inte att försöka göra ursäkta till exempel om jag va på telefonen för då kommer det upp någon annan ringer. Jag hört detta från många och tycker det sjukt när det viktig medicine för oss med olika typer av adhd.

Samtalsterapi dygnet runt, alla dagar

Samtalsterapi dygnet runt, alla dagar

Behöver du någon att prata med? Våra utbildade terapeuter finns tillgängliga för dig när du behöver det som mest. Dygnet runt alla dagar.

Till samtalsjouren


Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...