www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
300 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Stensö hälsocentral, Kalmar

Stensö hälsocentral, 39185, Kalmar

Vi erbjuder dig hälso- och sjukvård av personal med bred kompetens och lång yrkeserfarenhet. Vårt mål är att se till hela dig som individ och att kunna erbjuda dig kontinuitet i form av en fast läkarkontakt. Vi har fokus på hälsa och utöver den vanliga sjukvården kan du även få hjälp med att ändra dina levnadsvanor. Välkommen till oss! Verksamhetschef Erica Isaksson

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
07:45 - 16:30

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag
08:00 - 16:30

Fredag
08:00 - 15:00

Adress

Stensö hälsocentral
39185 Kalmar

Stad

Kalmar

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
1.48
Baserat på 12 omdömen

Fick så dåligt bemötande i telefonen. Hon borde gått en charmkurs. Inte mitt fel att de har det stressigt, och man ringer ju inte i onödan.

Fick väldigt dåligt bemötande vid tidsbokning. Sur personal vid EKG. Däremot var Dr. Katarina underbar. Hon tog sig tid och lyssnade. Hoppas hon stannar kvar på Stensö Hc.

Får prata med en sköterska som behandlar mig som ett litet barn, jag är 50+ . Jag känner min kropp till 100% och har sk multi sjukdomar. Blir arg och lägger på luren kanske inte så moget. Ringer upp igen och får en telefontid för att komma till mottagningen skulle ta över en månad och då skulle jag inte få min ordinarie läkare. Hon skulle ändra i min medicinering trots att jag aldrig har träffat denna doktor. De läser inte in sig på patienten, så man får dra hela sin sjukdomsbild ytterligare en gång. De byter läkare ofta så det är ingen vårdcentral som man får förtroende för. Skulle inte rekommendera denna vårdcentral till någon som är i behov av vård. En riktig dålig Vc med dåligt bemötande. Har haft fyra bra läkare där och alla har slutat. Det ger bara ett stort frågetecken om att det sitter skit i ledningen. De har många patienter men det ska inte gå ut över oss som är i behov av bra läkare, vi mår dåligt innan och man blir inte bättre av dåligt bemötande och av läkare som tror att dom är gudar och bara kör sitt rase och inte lyssna på patienten. Så det blir till att hitta en ny Vårdcentral, och det blir man ju bättre av, hahaha fy vad jag är less på denna Vc

Skulle ringa och boka tid, fick så otroligt dåligt bemötande i telefon! Otrevlig och fick en bara att må dåligt när man ville ha hjälp. Som att man var oönskad. Kommer aldrig gå tillbaka

Nationell Patientenkät

Stensö hälsocentral, Kalmar får ett helhetsbetyg som är klart över genomsnittet. Kliniken utmärker sig i jämförelse med andra kliniker på kategorin "Rekommendera".

Helhetsbetyg

81 poäng

Det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är klart över medel.

Visa alla indikatorer för Stensö hälsocentral, Kalmar

Resultaten grundar sig på nationell patientenkät utförd hösten 2013. Nationell patientenkät utförs av Sveriges kommuner & landsting där närmare 138.000 patienter har bidragit med sina åsikter gällande vårdkvalitet.

Samtalsterapi dygnet runt, alla dagar

Samtalsterapi dygnet runt, alla dagar

Behöver du någon att prata med? Våra utbildade terapeuter finns tillgängliga för dig när du behöver det som mest. Dygnet runt alla dagar.

Till samtalsjouren


Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...