www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
400 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Brickegårdens vårdcentral, Karlskoga

Österleden 10, 69181, Karlskoga

Hos oss kan du träffa läkare, sköterska och undersköterska. För dig som har diabetes, astma/KOL eller hypertoni finns dessutom specialistutbildade distriktssköterskor. På laboratoriet hjälper vi dig med provtagning. Du som behöver kan också träffa sjukgymnast eller kurator. Barnmorska och BVC-sköterska finns på Familjecentralen. Du kommer i kontakt med oss genom telefon eller via 1177. Via 1177 Vårdguidens e-tjänster kan du bland annat boka eller avboka tid, förnya recept och kontakta oss.

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
07:45 - 17:00

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
07:00 - 17:00

Adress

Österleden 10
69181 Karlskoga

Stad

Karlskoga

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
3.94
Baserat på 4 omdömen

dålig service de som ringer tillbaka och får en tid hos läkare lyssna inte på patienter de säger mest emot oavsett om jag ringer till vårdcentral så klart som kund jag behöver hjälp så lyssna på gärna vad kunder symtom och fixa en läkare inte säger massor emot varför oavsett varför har inte med du som sitter där att undra det är patienter och kunden behov så jobba på lyssna på vad kunden vilja inte massor emot

Jag är väldigt nöjd med omvårdnad om mitt operations sår som var lite svår läkt .

Har bytt till denna vårdcentral pga att jag har imponerats av personalens proffsiga bemötande, kunskap och lyhördhet för patienten. Jag har även enbart hört goda omdömen om denna vårdcentral. Det finns inget kritiskt att tillägga. Tack! Ni är de godaste föredömen inom häls och frisk/sjukvård.

Nationell Patientenkät

Brickegårdens vårdcentral, Karlskoga får ett helhetsbetyg som är över genomsnittet. Kliniken utmärker sig i jämförelse med andra kliniker på kategorin "Tillgänglighet".

Helhetsbetyg

76 poäng

Det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är över medel.

Visa alla indikatorer för Brickegårdens vårdcentral, Karlskoga

Resultaten grundar sig på nationell patientenkät utförd hösten 2013. Nationell patientenkät utförs av Sveriges kommuner & landsting där närmare 138.000 patienter har bidragit med sina åsikter gällande vårdkvalitet.

Samtalsterapi dygnet runt, alla dagar

Samtalsterapi dygnet runt, alla dagar

Behöver du någon att prata med? Våra utbildade terapeuter finns tillgängliga för dig när du behöver det som mest. Dygnet runt alla dagar.

Till samtalsjouren


Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...