www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
400 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Vårdcentralen Rud Karlstad

Rudstorget, 65007, Karlstad

Till vårdcentralen kan du vända dig med frågor och problem som rör din hälsa under hela livet. När du blir sjuk, skadar dig eller behöver hjälp med din psykiska hälsa är du välkommen till oss. Du kan också få hjälp med att ändra dina levnadsvanor. Om du behöver hälso- och sjukvård som inte vi kan erbjuda hjälper vi dig vidare. Välkommen till oss! Enhetschef Ann-Kristin Duvevik 072 - 468 42 35

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
07:30 - 17:00

Telefontider

Måndag, Tisdag, Torsdag, Fredag
08:15 - 10:00

Onsdag
08:15 - 09:30

Adress

Rudstorget
65007 Karlstad

Stad

Karlstad

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
2.33
Baserat på 19 omdömen

Under all kritik. De säger att de skall ringa åter men satt en hel dag och väntade men ingen ringde. Ringde igen nästa dag samma svar men ingen återkoppling.

Är jättesvårt att få en läkartid

Jag har nu varit patient en längre tid här men nu börjar mitt förtrående ta slut har haft giftstruma tar livaxin proverna är inte bra efter att en läkare sänkte min dosering man tycker det är bra undrar hur mycket man kan om den sjukdomen varför blir det sämre å sämre jämför vården på 70 talet.

Informationen om flytten från Ruds vårdcentral till Kronoparken har varit väldigt dålig. Jag är 92 år och har fått fotvård regelbundet på Ruds VC. Inför flytten till Kronoparken skulle de höra av sig med en ny tid, men det gjordes inte. När jag senare ringde vårdcentralen svarade de att fotvården var nerlagd och att jag skulle söka vård någon annan stans. Jag fick ingen information om vart jag kunde vända mig istället. Jag känner mig bortglömd och är mycket besviken över hur jag har blivit behandlad.

Nationell Patientenkät

Vårdcentralen Rud Karlstad får ett helhetsbetyg som är över genomsnittet. Kliniken utmärker sig i jämförelse med andra kliniker på kategorin "Förtroende".

Helhetsbetyg

74 poäng

Det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är över medel.

Visa alla indikatorer för Vårdcentralen Rud Karlstad

Resultaten grundar sig på nationell patientenkät utförd hösten 2013. Nationell patientenkät utförs av Sveriges kommuner & landsting där närmare 138.000 patienter har bidragit med sina åsikter gällande vårdkvalitet.

Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...