www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
600 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Vårdcentralen Kolmården

Munkvägen 13, 61830, Kolmården

Vi på vårdcentralen Kolmården finns nära dig. Vi vill tillsammans med dig stärka det friska och ge dig stöd i att förbättra din hälsa och din livskvalitét. Vi utformar vården tillsammans med dig och vi vill vägleda dig i att hantera din sjukdom och din hälsa. Vi ger dig kontinuitet, respekt och en vård med kvalitét. Med dig, för din hälsa, genom hela livet.

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 16:00
08:00 - 17:00

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 16:30

Adress

Munkvägen 13
61830 Kolmården

Stad

Kolmården

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
3.62
Baserat på 2 omdömen

Har varit hos er ett antal gånger under våren när det gäller min vänsta fot, har diabetes men blev hänvisad till Dr Rytzler för fotbäddar som inte hjälpte mig till någon bättring, fick en ny tid hos er och då trodde den läkare som jag träffade då att det var gikt och tog prover men det var det inte , ringde igen och fick en ny tid hos ytterligare en annan läkare som då trodde att jag hade rosfeber, fick ingen hjälp denna gång heller utan skulle höra av mig om jag inte blev bättre och det blev jag inte.Då ringde jag igen och fick komma och träffa ytterligare en läkare som inte visste vad det kunde vara så han skickade en remiss till ortopeden. När jag fick träffa en läkare på Lovisamottagningen ( Andrey Leonov) såg han direkt att en sena under foten var av, skickade mig på magnetröntgen och där konstaterade de att en sena under foten är av. Han berättade för mig att kolmårdens vc borde skickat mig tidigare till ortopeden,då kanske de hade kunna rädda fin fotskada. Under hela sommaren och hösten har jag inte kunnat vara ute och promenerat tack vare min onda fot vilket har gjort att jag har behövt ta mer insulin . Jag har länge funderat på om jag skulle anmäla detta till er men jag känner att ni kan säkert inte göra något för mig men jag hoppas innerligt att ni inte gör så mot någon annnan.

Nationell Patientenkät

Vårdcentralen Kolmården får ett helhetsbetyg som är över genomsnittet. Kliniken utmärker sig i jämförelse med andra kliniker på kategorin "Rekommendera".

Helhetsbetyg

77 poäng

Det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är över medel.

Visa alla indikatorer för Vårdcentralen Kolmården

Resultaten grundar sig på nationell patientenkät utförd hösten 2013. Nationell patientenkät utförs av Sveriges kommuner & landsting där närmare 138.000 patienter har bidragit med sina åsikter gällande vårdkvalitet.

Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...