www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
400 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Psykiatrisk avdelning 50 Nacka

Lasarettsvägen 4, 13145, Nacka

Avdelningen är en akutpsykiatrisk vårdavdelning som erbjuder kvalificerad psykiatrisk vård till vuxna. På avdelningen finns omvårdnadspersonal och tillgång till läkare dygnet runt.Avdelningen har inriktning allmänpsykiatri och är en psykiatrisk vårdavdelning med heldygnsvård för personer över 18 år som vårdas enligt HSL (Hälso- och sjukvårdslagen) eller LPT (Lagen om sluten psykiatrisk tvångsvård).Vår verksamhet finns på Nacka sjukhus är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi. 

Kontaktuppgifter

Adress

Lasarettsvägen 4
13145 Nacka

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
2.04
Baserat på 6 omdömen

Helt ok avd. Läkarna helt ok. De flesta personal helt ok, min stora favorit var Nor, sjuksköterska, varm, mycket trevlig, empatisk o professionell. Några rötägg som finns på alla sjukhusavd. Maten däremot kan knappast kallas människoföda. Jfr med den goda maten man får på Sös.

Helt otroligt hur man som läkare kan sitta och nicka och lyssna ingående på allt vad dennes patient berättar på ett grundläggande och pedagogiskt sätt och läkaren lyckas på nåt vänster ändå journalföra raka motsatsen från allt som sades. Skriver läkarna medvetet fel i journalen för att provocera patienten eller är de så inkompetenta att informationen man anger helt enkelt inte kan befästa sig? Det är iallafall intressant men även chockerande att man lyckas ta info från klara himlen utan några som helst belägg, och dessutom fortsätta klippa/klistra samma information man precis talat om för läkaren att infon inte är korrekt, och att det blivit ett missförstånd som måste korrigeras. Skötarna och sjuksköterskorna gör ett bra arbete. Läkarna dock... varför gör de såhär?

Efter att ha vistas på avd 50 med sjuksköterska Nor kan jag säga att jag fått skräck att någonsin söka psykvård igen. Denna hemska vidriga person kränker patienter till den milda grad att man vill ta livet av sig. Det är psykiatrins ansvar att genast utreda hur en vidrig sadist kan få jobba med människor.

Fruktansvärt ställe. Farligt rent utsagt. Inget sköts som det ska. Oengagerad personal som tydligt avskyr sitt jobb. Ingen patientsäkerhet för fem öre. Det finns 2 bra sjuksköterskor varav den ena heter Madeleine och den andra är en manlig specialist ssk. Skötare som är bra heter Susanna och Hiab, övriga inkompetenta. Den som absolut borde utredas och bli avskedad heter NOUR, en manlig sjuksköterska som är direkt farlig och olämplig att arbeta inom vården. Stort trauma efter min vistelse som enbart gett mig sämre mående.

Samtalsterapi dygnet runt, alla dagar

Samtalsterapi dygnet runt, alla dagar

Behöver du någon att prata med? Våra utbildade terapeuter finns tillgängliga för dig när du behöver det som mest. Dygnet runt alla dagar.

Till samtalsjouren


Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...