www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
1 400 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Aleris Vårdcentral Östertull, Norrköping

Vikboplan 7, 60182, Norrköping

Vår ambition är att erbjuda dig vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet, service och bemötande när du besöker vår vårdcentral. Hos oss kan du träffa läkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, BVC-sköterskor och olika specialmottagningar. All kompetens på ett ställe – för hela familjen. När vårdcentralen är stängd kan du söka efter råd om sjukdomar och symtom här på 1177.se. Hittar du inget svar kan du ringa 1177. Sjuksköterskorna på 1177 ger dig allmänna medicinska råd, gör en medicinsk bedömning och lotsar dig vidare om du behöver besöka jourcentral eller akutmottagning. Du kan inte boka eller avboka tid på vårdcentralen via telefonnumret 1177.

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
07:45 - 17:00

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 16:30

Adress

Vikboplan 7
60182 Norrköping

Stad

Norrköping

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
1.39
Baserat på 7 omdömen

Blev bemött som en psykpatient med hypokondri blev vägrad hjälp och remiss. Bytte Vårdcentral, hade en allvarlig sjukdom.

Inget engagemang för patieneten. Svårt att komma fram och besvärlig tidbokning. Endast telefonsvarare.

Har varit patient under en längre period på denna vårdcentral och det har bara blivit sämre. Det är väldigt svårt att komma fram i telefon, blivit bortkopplad gånger flera och tråkig attityd från sköterskorna i rådgivningen. . Byter nu vårdcentral då läget känns hopplöst med dålig tillgänglighet och bemötande.

Att sätta ”patienten i centrum” är numera en självklarhet som politiker predikar och personal bejakar. Oempatiska läkare på VC verkar förekomma lite för ofta även det.Förskräckligt oproffsigt bemötande av både sekreterare och sköterskor,doktorer.. noll intresse i patienterna och ingen koll på hur de sköter sitt jobb. Och jag har inte hört bra grejer om aleris vårdcentral östertull..nu vet jag varför..

Nationell Patientenkät

Aleris Vårdcentral Östertull, Norrköping får ett helhetsbetyg som är sämre än genomsnittet. Kliniken utmärker sig i jämförelse med andra kliniker på kategorin "Tillgänglighet".

Helhetsbetyg

62 poäng

Det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är sämre än medel.

Visa alla indikatorer för Aleris Vårdcentral Östertull, Norrköping

Resultaten grundar sig på nationell patientenkät utförd hösten 2013. Nationell patientenkät utförs av Sveriges kommuner & landsting där närmare 138.000 patienter har bidragit med sina åsikter gällande vårdkvalitet.

Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?Var vänlig vänta...