www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
500 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Vårdcentralen Cityhälsan Centrum, Norrköping

Gamla Lasarettsgatan 18, 60182, Norrköping

Cityhälsan Centrum är vårdcentralen med fokus på hälsa, forskning och tekniska lösningar i vården. Vårt mål är att ge bästa möjliga förutsättningar för dig att skapa en god hälsa. Du ska kunna känna dig trygg med att vi finns tillgängliga med vår kompetens när du behöver. Vårdcentralen är din första kontakt med hälso-sjukvården. Här gör vi en bedömning av dina besvär och vägleder dig till hur du bäst kan få hjälp med dem.

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
07:45 - 17:00

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
07:40 - 16:00

Adress

Gamla Lasarettsgatan 18
60182 Norrköping

Stad

Norrköping

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
2.08
Baserat på 6 omdömen

De har inte stoppat drop in-besöken på vårdcentralen vem som helst som är sjuk kan komma in behöver inte ringa före besöket. Förstår inte varför de inte har några restriktioner under Covid 19.

I princip omöjligt att få en tid trots att man ringer exakt när tfn-tiden startar. Sist fick jag fel penicillin pga att läkaren inte kostade på sig att testa vilka bakterier jag hade, slutade med att jag blev inlagd på sjukhus och sjukskriven länge. Sköterskan konstaterar att jag borde komma men hittar inga tider. Inte konstigt att jourvc och akuten blir överbelastade.

En del får man förtroend för. Men för många inget als . Man får ju aldrig samma någon gång det är jobbigt för oss äldre, många gånger är inte dr påläst så man får sitta o berätta hela sin historia varje gång.

Helt omöjligt att få läkartid, det måste vara någon fel , det är ett skämt av vård....

Nationell Patientenkät

Vårdcentralen Cityhälsan Centrum, Norrköping får ett helhetsbetyg som är normalt jämfört med genomsnittet. Kliniken utmärker sig i jämförelse med andra kliniker på kategorin "Upplevd nytta".

Helhetsbetyg

67 poäng

Det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är normalt jämfört med medel.

Visa alla indikatorer för Vårdcentralen Cityhälsan Centrum, Norrköping

Resultaten grundar sig på nationell patientenkät utförd hösten 2013. Nationell patientenkät utförs av Sveriges kommuner & landsting där närmare 138.000 patienter har bidragit med sina åsikter gällande vårdkvalitet.

Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?Var vänlig vänta...