www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
600 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Vårdcentralen Cityhälsan Norr, Norrköping

Sandbyhovsgatan 19, 60211, Norrköping

Till Cityhälsan Norr är alla välkomna - gamla som unga och oberoende av var man är bosatt. Vår målsättning är att sträva mot att ge våra patienter och deras anhöriga en god tillgänglighet. Vi ska kunna erbjuda en trygg och säker vård, som ska utmärkas av hög medicinsk kompetens och ett gott bemötande.

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
07:30 - 17:00

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 16:30

Adress

Sandbyhovsgatan 19
60211 Norrköping

Stad

Norrköping

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
2.12
Baserat på 4 omdömen

När det gäller förtroendet för Vårdcentralen och deras agerande och trovärdighet så är den under all kritik, inte professionell, samt att dom ljuger när du pratar med dom på telefon, doktorer utför inte sina skyldigheter vad det gäller att skicka resultat på prover samt att skriva ut recept i tid, och när du tar kontakt per telefon och får prata med en sköterska så ljuger dom om vad som hänt när receptet inte kommer till Apoteket som lovat, samt att doktorn har skickat svaret på dom blodprov som lämnats, fast inget kommer i din brevlåda, fick ringa flera gånger, tills jag blev arg och fick gå till Vårdcentralen för att få ett. Har inte fått något brev ännu. En ändring måste ske, lev upp till era arbetsuppgifter. Tack

Det är nog den sämsta vårdcentralen i Norrköping. Det finns nästan aldrig några läkartider. Sköterskorna sitter som stoppklossarna när man försöker få komma till en läkare. Hänvisar helst till 1177 så dom slipper göra något.

Kasst system att behöva ringa och bli uppringd! Man vill kunna prata med en fysisk person direkt

Nationell Patientenkät

Vårdcentralen Cityhälsan Norr, Norrköping får ett helhetsbetyg som är sämre än genomsnittet. Kliniken utmärker sig i jämförelse med andra kliniker på kategorin "Behandling".

Helhetsbetyg

53 poäng

Det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är sämre än medel.

Visa alla indikatorer för Vårdcentralen Cityhälsan Norr, Norrköping

Resultaten grundar sig på nationell patientenkät utförd hösten 2013. Nationell patientenkät utförs av Sveriges kommuner & landsting där närmare 138.000 patienter har bidragit med sina åsikter gällande vårdkvalitet.

Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?Var vänlig vänta...