www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
1 000 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Aleris Vårdcentral Nykvarn

Centrumvägen 2, 15521, Nykvarn

Vi är till för Dig som bor i NykvarnVi vill ge Dig bra vård när du behöver detVi har ett brett utbud av kvalificerade tjänster- Arbetsterapi- Barnavårdcentral- Dietist- Distriktsläkarmottagning- Distriktssköterskemottagning- Hemsjukvård- Kurator- Laboratorium- Sjukgymnastik- ÄldremottagningAkut sjukvård när vårdcentralen är stängd:Husläkarjouren Södertälje sjukhus   Ring 1177Livshotande tillstånd?                      Ring 112

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 17:00

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
07:45 - 17:00

Adress

Centrumvägen 2
15521 Nykvarn

Stad

Nykvarn

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
1.75
Baserat på 6 omdömen

VAR NOGA NÄR NI BOKAR TID PÅ NYKVARNS VÅRDCENTRAL!!!!!! Tagit ledigt från jobbet en halv dag för att besöka husläkare och när jag kommer fram till undersköterskan i kassan så är jag inte bokad!!! Jag får då prata med sjuksköterskan som tagit emot mitt samtal när jag först ringde och bokade tid. Hon är mycket snorkig och menar att jag tagit fel på dag och att jag inte har en tid förrän om en månad. Jag berättar att detta inte är möjligt då jag inte är hemma utan på semester om en månad vid samma tid och datum. Hon vidhåller att jag är den som gjort fel och inte hon. Sjuksköterskan gör heller ingenting för att skaffa fram en tid samma dag. Så systrar och bröder som inte vill vara hemma från jobbet i onödan upprepa datum och tid och ta namnet på den som bokar Er, bra om det uppstår missförstånd.

Jag tycker bäst om kuratorn hon är hur snäll som helst och lyssnar på en när man mår dåligt. Annars har jag inte så mycke till övers för resten av vårdcentralen. Så betyget är helt till kuratorn. Henne kan jag rekommendera varmt.

Är det bekvämlighet eller lättja eller tjänar vårdc. på att undvika skriva remisser och ev. medicin?

Har gått här flera gånger och det har aldrig varit riktigt bra vård. Läkare som inte vet vad dem gör eller hur de ska göra. Efter olycka med rygg är enda vården de rekommenderar att "inte tänka på olyckan" varken röntgen eller ryggundersökning. En annan läkare frågade hela tiden en kollega hur han skulle göra. Och en tredje bad min lillasyster ta av sig på underkroppen vid undersökning av lungorna. Väldigt oprofessionell plats!

Nationell Patientenkät

Aleris Vårdcentral Nykvarn får ett helhetsbetyg som är normalt jämfört med genomsnittet. Kliniken utmärker sig i jämförelse med andra kliniker på kategorin "Tillgänglighet".

Helhetsbetyg

71 poäng

Det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är normalt jämfört med medel.

Visa alla indikatorer för Aleris Vårdcentral Nykvarn

Resultaten grundar sig på nationell patientenkät utförd hösten 2013. Nationell patientenkät utförs av Sveriges kommuner & landsting där närmare 138.000 patienter har bidragit med sina åsikter gällande vårdkvalitet.

Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...