www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
600 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Sala Väsby vårdcentral

Sala sjukhus, 73338, Sala

Hos oss finner du en samlad kompetens som är beredd att ta emot dig. Vi är en komplett vårdcentral med fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator/psykoterapeut, psykolog, dietist, diabetessköterska, sjuksköterska, distriktssköterska, undersköterska, BVC-sköterska, barnmorska, medicinsk sekreterare och läkare. Vi har ett nära samarbete med Sala sjukhus och dess funktioner så som bland annat röntgenavdelningen. Vi har mottagning inom astma/KOL, diabetes, inkontinens, minnesstörning, sömnstörning, mindfulness och tobaksavväjning. Vi samverkar med Hälsocenter som finns tillgängliga hos oss en dag i veckan för kostnadsfria råd och stöd gällande livsstil. Hos oss får du även hjälp med vaccinationer, cellprovtagning, samtalsstöd. Vi har även en mottagning i Västerfärnebo där det finns distriktssköterska, speciella öppettider gäller vid denna mottagning Behöver du boka tid? Logga gärna in via www.1177.se för att boka tid eller förnya recept mm. Verksamhetschef Louise Berggren louise.berggren@regionvastmanland.se

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
07:45 - 17:00

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 16:00

Adress

Sala sjukhus
73338 Sala

Stad

Sala

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
3.38
Baserat på 4 omdömen

Jag tycker att det är en förträfflig vårdcentral. Behöver ej vänta länge på tid och får remisser som behövs och även prover, jag är helnöjd.

Har försökt ringa i flera dagar förra veckan och idag, inget svar och fullt i linjerna. Hur ska jag göra för att få vård om jag inte får svar? Detta är så tråkigt.

Det nya systemet för att boka läkartid är så undermåligt och användarovänligt att man saknar ord! Vad är orsaken? Läkarbrist, pengabrist eller vad? En uppmaning att lista om sig? . Jag som sällankonsument av läkarvård kan bara se det som ett sätt att begränsa efterfrågan genom ett upplägg som endast passar den som är heltidssjuk eller pensionär och förfogar över sin tid.. Som yrkesarbetande är det omöjligt för mig att bara kunna få en tid samma dag som bokning sker. Vem har kläckt denna snilleblixt? Är det ett politiskt beslut eller har något geni till tjänsteman kommit på denna lösning.? Om ni åtminstone förskjutit dygnet så att det gäller 12.00 dag 1 till 11.59 dag 2. Att behöva ta ledigt från jobbet för att chansa på att det finns en tid den dagen är långt ifrån min verklighet Känns extra trist, eftersom jag anser att landstingsdriven vård är att föredra framför att skicka pengarna till privata bolag

Nationell Patientenkät

Sala Väsby vårdcentral får ett helhetsbetyg som är sämre än genomsnittet. Kliniken utmärker sig i jämförelse med andra kliniker på kategorin "Behandling".

Helhetsbetyg

55 poäng

Det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är sämre än medel.

Visa alla indikatorer för Sala Väsby vårdcentral

Resultaten grundar sig på nationell patientenkät utförd hösten 2013. Nationell patientenkät utförs av Sveriges kommuner & landsting där närmare 138.000 patienter har bidragit med sina åsikter gällande vårdkvalitet.

Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...