www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
900 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Aleris Vårdcentral Järva, Spånga

Rinkebysvängen 70B, 16374, Spånga

Välkommen till Aleris Vårdcentral Järva Det är enkelt att få kontakt med oss och du får snabbt en tid hos en läkare. Vi jobbar alltid för att erbjuda vård av hög kvalitet. Aleris Vårdcentral Järva erbjuder allmänmedicinsk vård och vaccinationer under ett och samma tak. I vårt team ingår läkare specialiserade i allmänmedicin, distriktssköterskor, sjuksköterskor, kurator och medicinsk fotvård.Vi har ett apotek i våra lokaler. KvällsmottagningVardagkvällar mellan kl 17.00-22.00 och på helger mellan kl 08.00-22.00 hänvisar vi till Närakuten Järva eller Närakuten Brommaplan. 

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 17:00

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 16:30

Adress

Rinkebysvängen 70B
16374 Spånga

Stad

Spånga

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
1.50
Baserat på 1 omdöme

Tack vare det fria vårdvalet så har ni rätten att välja vårdgivare. Ta vara på den och välj bort Aleris Järva! Deras vårdcentral är för det första otillgänglig, det är svårt att få tid hos husläkare och deras system för att få snabba tider är otroligt (och onödigt) komplicerat. Åtminstone en av receptionisterna har ett omotiverat vresigt bemötande, det är svårt att få saklig information. Åtminstone två av läkarna talar inte engelska vilket varit riktigt besvärligt för min fru som inte talar svenska. Först när jag varit på andra vårdcentraler har jag insett hur bra det kan vara. Således, om ni funderar på Aleris Järva så vet jag av erfarenhet att det finns mycket bättre alternativ

Nationell Patientenkät

Aleris Vårdcentral Järva, Spånga får ett helhetsbetyg som är sämre än genomsnittet. Kliniken utmärker sig i jämförelse med andra kliniker på kategorin "Information".

Helhetsbetyg

61 poäng

Det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är sämre än medel.

Visa alla indikatorer för Aleris Vårdcentral Järva, Spånga

Resultaten grundar sig på nationell patientenkät utförd hösten 2013. Nationell patientenkät utförs av Sveriges kommuner & landsting där närmare 138.000 patienter har bidragit med sina åsikter gällande vårdkvalitet.

Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...