www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
200 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Samtalshuset

Hagagränd 1, 11327, Stockholm

Samtalshuset är en specialistmottagning inom psykisk ohälsa. Vi behandlar olika ångesttillstånd, panikångest, depressioner, utmattningsdepression, stressrelaterade tillstånd, sömnsvårigheter, relationsproblem, sex och samlevandsproblem, tvångshandlingar, fobier, ätstörningar, aggressionsproblem, beroendeproblematik, krishantering m.m. Samtalshuset har sin mottagning i centrala Stockholm, men bedriver samtalsstöd och psykoterapi via nätet. Du kan därför nå oss i hela Sverige. I nätterapin möter du samma duktiga leg. psykologer, leg psykoterapeuter, kuratorer och familjebehandlare som finns på vår mottagning i Stockholm. Flera av oss talar även olika språk och vi har stor vana av att möta människor från olika kulturer och med olika typer av problem. Du kan välja bland hela vårt utbud av samtalstyper och du har samma kvalitetsgarantier och rätt att få byta terapeut som när du besöker oss i mottagningen. Allt för att det ska kunna bli en så bra samtalsserie som möjligt för dig. Vår värdegrund är att erbjuda en god tillgänglighet för dig som besökare, att hålla en hög och jämn kvalitet i det vi gör och att kunna erbjuda priser som är överkomliga för de flesta. Vi har ett nära samarbete med ett antal andra vårdgivare och vårdcentraler. Vi genomför nästan 9000 samtalssessioner under ett år. Samtalshuset står under tillsyn av Socialstyrelsen/IVO och vi har väl utvecklade rutiner för kvalitets- och verksamhetsuppföljning. Det finns en mängd olika behandlingsmetoder inom psykoterapi. De vanligaste är KBT, ACT, DBT och psykodynamisk terapi (även kallad insikts-/bearbetande terapi). Vi är ett 15-tal behandlare som jobbar på Samtalshuset vi har alla våra olika specialiteter och kompetenser. Samtalshuset kan erbjuda de flesta behandlingsmetoder som används och tillsammans väljer vi ett arbetssätt som passar dig och din problematik. Vi jobbar dock bara med behandlingsmetoder som är vetenskapligt säkerställda och av samhället allmänt accepterade. Varmt välkommen till Samtalshuset

Kontaktuppgifter

Adress

Hagagränd 1
11327 Stockholm

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
3.02
Baserat på 15 omdömen

Hemsk plats! Efter två samtal frågade jag terapeuten vad hon hette i efternamn och hon svarade att de brukar inte säga det. Jag tycker att det är jätte skumt att jag inte kan kolla upp min terapeut och veta vilka meriter hon har. Dessutom patiernas privacy är inte tagit på allvar. Vänterummet är i personals kök på bottenvåning och alla kan se patienterna. I seriösa mottagningar patienten kan ses bara av sin terapeut och ingen annan. Last but not least, kl. 19 den första maj, som var både en söndag och en röd dag, fick jag ett sms som sa att "en bokning har skapats" för följande dag. Hade jag missat det, hade jag debiterats 400 kr. Jag var tvungen att skriva till kundservice för att ta bort bokningen. Det visades att det var chefen (en viss Nancy) som bokade in folk för att fylla tomma tider utan att fråga. Helt oseriös och oprofessionellt. Om ni bryr er av er mental hälsa gå inte till Samtalhuset. Det blir bara sämre.

Samtalsterapi dygnet runt, alla dagar

Samtalsterapi dygnet runt, alla dagar

Behöver du någon att prata med? Våra utbildade terapeuter finns tillgängliga för dig när du behöver det som mest. Dygnet runt alla dagar.

Till samtalsjouren


Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...