www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
300 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Vårdcentralen Storfors

Hammargatan 3, 68830, Storfors

Till vårdcentralen kan du vända dig med frågor och problem som rör din hälsa under hela livet. När du blir sjuk, skadar dig eller behöver hjälp med din psykiska hälsa är du välkommen till oss. Du kan också få hjälp med att ändra dina levnadsvanor. Om du behöver hälso- och sjukvård som inte vi kan erbjuda hjälper vi dig vidare. Välkommen till oss! Enhetschef Marina Johansson 010-8318834

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 17:00

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 10:00

Adress

Hammargatan 3
68830 Storfors

Stad

Storfors

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
2.75
Baserat på 7 omdömen

2022 och det går bara att boka tid via telefon! Verkligen urdåligt! Dessutom går det inte via telefon att boka tid annan dag än den dag man ringer. En robot letar bara tillgängliga tider aktuell dag. Vem har sagt att alla vill ha en bokad tid samma dag som man ringer? Folk jobbar väl och vill ha möjlighet att planera besök.

Brister i kommunikationen. Ingen uppföljning. Vem kommer att ställa diagnos? Stafettläkaren finns inte kvar. Varför fördröjdes proverna som ska analyseras i Karlstad?

Vet inte vad det har hänt med vårdcentralen. Det är jätte svårt att få en tid till doktorn och sköterskor som leker läkare. Jätte dåligt

Bra och trevligt bemötande

Nationell Patientenkät

Vårdcentralen Storfors får ett helhetsbetyg som är normalt jämfört med genomsnittet. Kliniken utmärker sig i jämförelse med andra kliniker på kategorin "Tillgänglighet".

Helhetsbetyg

70 poäng

Det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är normalt jämfört med medel.

Visa alla indikatorer för Vårdcentralen Storfors

Resultaten grundar sig på nationell patientenkät utförd hösten 2013. Nationell patientenkät utförs av Sveriges kommuner & landsting där närmare 138.000 patienter har bidragit med sina åsikter gällande vårdkvalitet.

Samtalsterapi dygnet runt, alla dagar

Samtalsterapi dygnet runt, alla dagar

Behöver du någon att prata med? Våra utbildade terapeuter finns tillgängliga för dig när du behöver det som mest. Dygnet runt alla dagar.

Till samtalsjouren


Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...