www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
1 000 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Vårdcentralen S:t Olof, Sundsvall

Lekängsvägen 2, 85353, Sundsvall

St Olof är en komplett vårdcentral med allt under samma tak; Läkare, distriktssköterska, sjukgymnastik, bvc, mvc, diabetessköterska mm. $Vi erbjuder även artrosskola och grupper i mindfulness. $Gratis parkering och bra bussförbindelser.

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
07:30 - 16:30

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
07:30 - 16:30

Adress

Lekängsvägen 2
85353 Sundsvall

Stad

Sundsvall

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
3.73
Baserat på 14 omdömen

Man får vänta i flera månader på läkarbesök och trots flera förklaringar gällande recept så skriver de ut fel, när man sedan ska förklara igen tar de en avgift. Vill att man besöker dem flera gånger under fem dagar för att förlänga sjukintyg för migrän (finns inga synliga symptom). Allt de gör är för att få patienter att betala så mkt som möjligt. Bytt VC idag! St Olof är helt oflexibla och lyssnar inte på sina patienter. Finns inte handsprit så långt ögat kan nå i lokalerna...

Ett bra besök, tror läkaren ville mig väl. Nej, jag behöver ingen hund. Jag lider av PTSD och hade en dröm om att det kunde vara något annat som gör mig orkeslös och trött. Mitt sjukgymnastbesök på grund av trolig artrossmärta i båda benen, berodde nog på att jag inte knipigt nog. Nej! Jag blev inte nöjd!

Otrevlig sköterska som nekar mig tre grr att boka nytt läkarbesök, trots att läkaren sagt det. Sjukskrivningen är slut men får ej boka återbesök. Nekas av sköterskan att få utförligare untyg trots att fkassan kräver det. Snåla med blodprover, fick tre mån sjukskrivn, men togs bara borelia prov, trots många symtom. Nonchalant bemötande av läkaren och sköterska. Mycket besviken, rekommenderar ingen till denna vc.

Fruktansvärt dåligt bemötande av denna s.k. familjeläkare, skiter i patienterna och lovar, men gör det inte gång på gång!!! Denna läkare kommer att anmälas till patientombudsmannen! Han ska inte vara läkare! Varning! Välj inte denna vårdcentral!

Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...