www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
300 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Vårdcentralen Sidsjö, Sundsvall

Paviljongvägen 15 B, 85240, Sundsvall

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag
08:00 - 16:30

Fredag
08:00 - 15:00

Adress

Paviljongvägen 15 B
85240 Sundsvall

Stad

Sundsvall

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
2.00
Baserat på 3 omdömen

Läkarna har telefonskräck och kommunicerar endast via 1177, så att man får börja om efter varje meddelande. De vägrar skriva recept på medicin som man haft i 20 år. Man bokas in på besök för att få info om sånt man redan fått veta via 1177, bara för att de ska kunna ta betalt!

Utredde en knäskada där, det tog drygt ett halvår att besöka läkare, sen röntgen och MR. Slutresultatet av undersökningarna var två brev på fyra rader från en läkare i det ena konstaterades att det var "en skada på menisken" som skickades till ortoped för att "se vad han säger". I det andra brevet angavs att så länge knät inte låser sig kan han fortsätta med sjukgymnastik, och äta smärtstillande om det gör ont samt BTW sluta springa i det här livet. Denna sk diagnos och knapphändiga info förefaller inte uppfylla informationsplikten i patientlagen men jag ids inte hålla på med någon kommunal nämnd. Det är såna här halvmesyrer som vårdtombolan erbjuder för skattepengarna. Det enda man kan göra är byta vårdcentral och ta kostnaden privat

Väldigt stor skillnad på läkare. Har man tur får man en bra har man otur får man en läkare som inte lyssnar och tycker man ska byta stol på jobbet när man har så stora bröstsmärtor att jag inte kan sitta alls.

Nationell Patientenkät

Vårdcentralen Sidsjö, Sundsvall får ett helhetsbetyg som är klart över genomsnittet. Kliniken utmärker sig i jämförelse med andra kliniker på kategorin "Helhetsintryck".

Helhetsbetyg

83 poäng

Det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är klart över medel.

Visa alla indikatorer för Vårdcentralen Sidsjö, Sundsvall

Resultaten grundar sig på nationell patientenkät utförd hösten 2013. Nationell patientenkät utförs av Sveriges kommuner & landsting där närmare 138.000 patienter har bidragit med sina åsikter gällande vårdkvalitet.

Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...