www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
900 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Aleris Husläkarmottagning Näsby Park, Täby

Eskadervägen 4, 18354, Täby

Välkommen till Aleris Husläkarmottagning Näsby ParkOBS! Fredagen den 29 mars har vi begränsad verksamhet p g a byte av datasystem. Laboratoriet är stängt. För dig som är listad hos oss har vi tidsbokad lättakut till läkare alla vardagar. Ring 544 409 20 för tidsbokning eller boka på webben via 1177 Vårdguiden.För bokning av tider till distriktssköterska, ring 544 409 20.Om du vill avboka din tid kan du göra det dygnet runt på telefon 544 409 20. Avbokningar senare än 24 timmar före besöket debiteras, även för barn.Vi är en godkänd Äldremottagning. Läs mer om Äldremottagning i Stockholms läns landsting på 1177.se.För fullständig information om mottagningen, gå in på vår webbplats www.aleris.se och klicka dig vidare till Aleris Husläkarmottagning Näsby Park.

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 17:00

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 17:00

Adress

Eskadervägen 4
18354 Täby

Stad

Täby

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
3.12
Baserat på 2 omdömen

Bytte för tio år sedan från vallatorp till näsbypark. Varit jättenöjd med vård och tillgänglighet. Tyvärr så har det försämrats markant sista åren. Svårt att få tid om det inte är lättakut. Lång väntan innan man får läkarbesök. Ofta går det inte att planera när man blir sjuk, om det inte är förkylning, infektion osv. Sköterskan på provtagningen är FANTASTISK och sticker så fint varje gång ( jag tar ofta prover ) och imponerad att hon sticker så fint att det knappt känns. Min tredje husläkare som slutar nu på 7 år, känns osäkert och att VC måste göra ngt för att få personalen att stanna.

Jag var missnöjd med Täby Centrum Doktorn så bytte till denna efter rekommendationer. Har gjort två besök på kort tid och de är väl överlag helt OK. Däremot kändes det som att min läkare inte riktigt ville lyssna, och skyndade på besöket trots att det bara hade gått 6 min. Lite mer tid åt att lyssna på mina funderingar hade ni kunnat ta, åtminstone 10 minuter. Sedan har jag båda de här besöken tagit blodprov. Den sjuksköterska som tar blodprover säger knappt hej, och tittar inte på en när man kommer in i rummet. Sedan ber hon om personnummer. Därefter sticker hon rätt hårt och väldigt oförsiktig. Båda gångerna har jag gått därifrån med stora smärtor i armen och mycket blåmärken efteråt. Det har jag aldrig behövt ha eller varit med om tidigare. Armen gör ont i ett par dagar. Ska det verkligen behöva vara så? Nej, jag är inte nöjd och kommer byta tillbaka till Täby Centrum doktorn.

Nationell Patientenkät

Aleris Husläkarmottagning Näsby Park, Täby får ett helhetsbetyg som är över genomsnittet. Kliniken utmärker sig i jämförelse med andra kliniker på kategorin "Förtroende".

Helhetsbetyg

75 poäng

Det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är över medel.

Visa alla indikatorer för Aleris Husläkarmottagning Näsby Park, Täby

Resultaten grundar sig på nationell patientenkät utförd hösten 2013. Nationell patientenkät utförs av Sveriges kommuner & landsting där närmare 138.000 patienter har bidragit med sina åsikter gällande vårdkvalitet.

Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...