Nu kan du boka skönhetsbehandlingar online! Besök Glamma.se redan idag.
www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
4 800 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Aleris Vårdcentral Tyresö

Björkbacksvägen 10, 13521, Tyresö

Aleris Vårdcentral Tyresö erbjuder dig och hela din familj sjukvård av genomgående hög kvalitet, personligt engagemang och god service. Här finns en samlad verksamhet med husläkare, mottagningssköterskor, distriktssköterska, barnavårdscentral, kurator, psykolog och diabetesmottagning. Välkommen! Dropin-mottagning influensavaccination. Kampanjen pågår nov-16-febr-179/11-18/12 tisdagar och torsdagar 13:00-14:30När vårdcentralen  är stängd hänvisar vi till Jourmottagning Nacka Närakut (ring före besök)Öppet Alla dagar 08.00-22.00

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
07:00 - 17:00

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 17:00

Adress

Björkbacksvägen 10
13521 Tyresö

Stad

Tyresö

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
1.97
Baserat på 47 omdömen

Kommet precis därifrån och har aldrig blivit så dåligt behandlad av en läkare förut i mitt liv. Läkaren Gabriel Maturana skällde bokstavligen och höjde rösten när jag inte från början begrep vag jag skulle göra md mina ben när han skulle undersöka mig. Han visade med sitt uppträdande att han inte tyckte om sitt arbete och såg arg ut t hela tiden. Kommer aldrig att återkomma till denna vårdcentral igen

Har tidigare besökt Aleris Tyresö och fått skiftande bemötande. Har ofta funderat på att lista mig någon annanstans. Också denna gång så var areceptionspersonalen kort och opersonlig i sitt bemötande och fortfarande så är de "öppna lokalerna" är i stort behov av uppfräschning. Det som gör att betygen denna gång, i viss mån, skjuter i höjden är tack vare den läkare som jag träffade denna gång. Professionell, försäkrade sig om att jag förstod vad hon sa, ställde en mängd relevanta kontrollfrågor etc. Hon såg till att skicka mig på både provtagning (också på Aleris Tyresö) och jag behövde inte vänta på att få komma in på labbet, jag kom in på en gång. Hon skickade mig också på röntgen (valde Handens närsjukhus) och också här fick jag komma in nästan omedelbart. Läkaren ringde upp mig samma dag som röntgen ägde rum för att tala om att resultaten var positiva. Efter att en dag efter besöket ha frågor om eventuell medicin så ringde först en sköterska upp mig efter tre minuters väntan. Därefter ringde samma läkare upp mig för att stämma av, bara ett par minuter senare. Stor eloge.

Nationell Patientenkät

Aleris Vårdcentral Tyresö får ett helhetsbetyg som är sämre än genomsnittet. Kliniken utmärker sig i jämförelse med andra kliniker på kategorin "Information".

Helhetsbetyg

61 poäng

Det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är sämre än medel.

Visa alla indikatorer för Aleris Vårdcentral Tyresö

Resultaten grundar sig på nationell patientenkät utförd hösten 2013. Nationell patientenkät utförs av Sveriges kommuner & landsting där närmare 138.000 patienter har bidragit med sina åsikter gällande vårdkvalitet.

Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...