www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
300 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Capio Psykiatri Psykosmottagning Kungsängen, Upplands-Bro

Kyrkvägen 6, 19630, Upplands-Bro

Riktlinjer för dig som patient gällande Coronavirus Det är viktigt att du som patient fortsatt får den hjälp du behöver. Om du har luftvägssymtom så som hosta, andningssvårigheter, feber, eller har varit i riskområden eller träffat smittad person ska du istället för att komma till mottagningen kontakta oss per telefon så att vi kan boka om ditt besök till ett telefonbesök/videobesök. Psykosmottagningen i Kungsängen har det övergripande ansvaret för psykosvården i Järfälla och Upplands-Bro kommunoch vänder sig till dig som har en psykossjukdom.

Kontaktuppgifter

Adress

Kyrkvägen 6
19630 Upplands-Bro

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 16:30

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 16:45

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
4.50
Baserat på 1 omdöme

Jag tror att jag på riktigt kommer att bli rehabiliterad och stabil på min nya mottagning, de är inte nickedockor där, hon hjälper mig faktiskt att få HOPP om framtiden istället för att direkt börja prata om nya stämningsstabiliserande eller mediciner som gör en till en känslolös zombie. Hon fokuserar inte på allt negativt som händer i mitt liv, hon lägger istället stor vikt på det som går bra i mitt liv och berättar varför hon har hopp för mig, hon säger att hon tror på att jag KAN lyckas och hjälper mig att förstå att det inte är en katastrof om jag misslyckas utan att det bara är en del av min utveckling och att vi då får titta på vad jag kan lära mig ifrån det. Hon lyfter varje gång mina positiva egenskaper och berättar hur jag kan använda mina styrkor på bästa sätt. Jag har aldrig känt mig stark efter ett samtal med en psykolog eller terapeut förut, tidigare har jag bara fyllts med fler frågor än vad jag hade innan samtalet, de har sagt att jag inte ska sikta så högt utan att jag ska vara medveten om mina svagheter och leva därefter, det gjorde att jag efter samtalen bara tänkt på hur många svagheter jag har och undrat hur fan jag ska lära mig att leva med dem. Nu undrar jag hur långt jag kan komma med hjälp av terapi och det arbete jag lägger ned på att må bättre och leva ett lyckligt liv.

Samtalsterapi dygnet runt, alla dagar

Samtalsterapi dygnet runt, alla dagar

Behöver du någon att prata med? Våra utbildade terapeuter finns tillgängliga för dig när du behöver det som mest. Dygnet runt alla dagar.

Till samtalsjouren


Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...