www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
2 700 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Vårdcentralen Hansahälsan, Visby

Herkulesvägen 9, 62141, Visby

Vi är en relativt liten vårdcentral med flera specialistkompetenser. Detta öppnar upp möjligheten till ett för Gotland unikt teamarbete eftersom vi nu samlat vårdcentral och företagshälsovård under samma tak. Vi har en målsättning att vara den bästa vårdcentralen på Gotland där du som kund alltid ska känna dig väl omhändertagen och bli bemött med värme, vänlighet och respekt!

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 17:00

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 12:00
13:00 - 16:30

Adress

Herkulesvägen 9
62141 Visby

Stad

Visby

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
2.00
Baserat på 5 omdömen

hur kan det vara att man ringer kl 8 för att beställa tid, är det redan fullt, hur skall man då kunna få en tid,jag har remiss från akuten

Svårt att komma fram till tidsbokning, fullt redan innan 0800 med tanke på att ni öppnar kl 0800 så är det konstigt

Hej jag har tagit bort två leverfläckar hos er förra veckan. Då fick jag rådet att om förbandet lossnar eller känns konstigt var det bara att komma så skulle jag få hjälp. Då det är på ryggen och jag lever ensam kan jag inte göra det själv. Därför åkte jag till er idag då förbandet lossnade i morse. Sällan har jag mött en otrevligare personal i receptionen när jag sa mitt ärende suckade hon djupt och sa om jag inte beställt tid fanns det ingen som kunde hjälpa mig?? Vad kan det ta 5 minuter? Var ska jag annars gå om inte till er? Det är inte ok att jag nu får gå utan förband undrar om jag måste åka till akuten. Hade det inte varit för att jag har den bästa läkare jag någonsin haft hos er hade jag listat om mig direkt.

har sökt vård nu i 1 års tid. har inte fått någon hjälp. Jag har bara blivit värre och värre. En 17 åring som inte kan vara en 17 åring utan ligger i sängen, har ont i hela kroppen, är sjuk hela tiden. och får sin framtid förstörd då jag redan har fått gått om ett år på gymnasiet och det är snart kört för mig igen då jag inte får någon hjälp.

Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...