Smile Malmö Södervärn

Carl Gustafs väg 46 , 214 21, Malmö

Välkommen till Smile – din tandläkare i Malmö.

På Smile Malmö – Södervärn har vi som mål att ge dig Sveriges bästa tandvård. Det innebär att du får en trygg och bekväm tandvård med ett personligt bemötande på dina villkor. Här finns allt det dina tänder behöver – tandläkare, tandhygienister och ledande specialisttandvård. Smile Malmö – Södervärn erbjuder dig undersökningar, lagningar, tandblekning, implantat och mycket mer. På Smile Malmö – Södervärn kan hela familjen gå till samma tandläkare och barn och ungdomar går självklart gratis hos oss.

Det ska vara enkelt att gå till tandläkaren. Vår klinik är lätt att komma till då vi ligger precis bredvid Södervärns bussterminal och Triangelns tågstation ligger bara ett par kvarter bort. På Smile Malmö Södervärn har vi specialister i endodonti och oral protetik på plats. Tack vare vårt nära samarbete med våra systerkliniker i Malmö så kan du alltid få tillgång till övriga specialister utan att behöva långa väntetider.

En grundläggande faktor för att kunna vara delaktig i sin egen munhälsa och tandvård är att kunna få förklarat på sitt eget modersmål vad som görs och vilka alternativ som finns för behandlingar. På Smile Malmö – Södervärn har vi tandvårdspersonal som talar spanska, arabiska, bosniska, grekiska, tyska och engelska.

Välkommen att boka din tid hos Smile Malmö Södervärn.

Carl Gustafs väg 46 , 214 21, Malmö
Estetikcentrum

Estetikcentrum

Studentgatan 6, 211 38, Malmö

Hos oss är du inte bara “en i mängden”. Det är viktigt att din upplevelse ska kännas trygg och speciell. Våra duktiga tandläkare hjälper dig med både allmän och estetisk tandvård. Välkommen!   ... Läs mer

Tandvårdsgruppen S:t Göran

Tandvårdsgruppen S:t Göran

S:t Göransgatan 5C, 21619, Malmö

Vi på Tandvårdsgruppen S:t Göran erbjuder allt från enklare undersökningar och kontroller till mer specialiserade behandlingar som inkluderar akutvård, estetisk tandvård, implantat samt mer komplicerad kirur...... Läs mer

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Kliniken kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...