www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
300 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015
Maryam Karim Khani

Maryam Karim Khani

Beteendevetare , Familjerådgivare , Integrativ psykoterapeut , Psykodynamisk samtalsterapeut , Psykoterapeut , Samtalsterapeut

Maryam Karim Khani är beteendevetare med grundutbildning i psykoterapi och har stor erfarenhet av att möta människor i olika åldrar som hamnat i kris på grund plötsliga livshändelser. Jag tar emot ungdomar, unga vuxna och vuxna i enskilda terapier och par och familjer för kortare eller längre terapier. I mitt arbete utgår jag från den psykodynamiska, systemiska och relationella terapiformen. Jag använder kognitiva inslag vid behov. Jag har regelbunden handledning av legitimerad psykoterapeut och handledare. Den terapi och behandling som jag erbjuder kan därför utformas och anpassas individuellt utifrån klientens behov och önskemål.

Välj behandling & boka tid

OBS! Detta pris gäller endast bokningar mellan kl. 9-17 vardagar. Vill stärka din självkänsla? Lever du inte "fullt ut" samtidigt som du är stressad? Vill du bearbeta något du varit med om, en traumatisk händelse, en kris, en saknad eller en förlust? Vill du bli medveten om, eller förändra dina mönster? Har du svårt i relationer med andra? Vill du förändra något i ditt liv? Har du tankar kring mening och existens i livet? Vad ska allt detta leda till? Vad är meningen med mitt liv?

50 min 650:-


Vårdgivaren tar emot nya patienter

Boka tid här

tors
fre
lör
sön
mån
tis
ons
             
             
             
             
             
Ingen tid som passar? Klicka här

Alla behandlingar

Serenitas terapi och utveckling, Stockholm

Hos Serenitas står människan i fokus och vår ambition är att ge dig ett bättre privat- och professionellt liv. Det är vårt jobb att lyssna på dig - varmt välkommen till oss!

Anledningar att kontakta Serenitas kan vara: nedstämdhet, ångest, relationsproblem, svårigheter med känslor, brist på mening i tillvaron, stress och oro eller beroendeproblematik. Du kan också komma till oss för personlig utveckling eller konsultation i din yrkesroll.

Kungsholmen, 00000, Stockholm

Boka en tid hos Maryam Karim Khani

Skriv in dina uppgifter nedan och klicka på skicka. Vårdgivaren kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Certifieringar & Medlemskap

  • Medlem i beteendeterapeutiska föreningen
  • Medlem i Psykoterapicentrum
  • Medlem i Riksföreningen Psykoterapi Centrum (RPC)
  • Medlem i Svenska Familjeterapiföreningen

Talar följande språk

  • Engelska
  • Farsi
  • Persiska
  • Ryska
  • Svenska

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Kliniken kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...