www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
500 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015
Vivi-Anne Blomgren

Vivi-Anne Blomgren

KBT-terapeut

Leg. sjuksköterska(1982) och KBT-terapeut. Jag arbetar under handledning (vilket är en kvalitetssäkring och en form av second opinion) och överinseende av Socialstyrelsen (pga min legitimation). Jag har arbetat som terapeut med primärvårdspatienter och privata patienter sedan januari 2012 med goda resultat och är utbildad på KBT Svealand (grundutbildning auktoriserad av sfKBT samt behörighetsgrundande för vidareutbildning som terapeut). Som sjuksköterska har jag arbetat med svårt sjuka barn och därmed familjer, vuxna som barn i alla åldrar, i akut kris. Har HBTQ-kompetens

Välj behandling & boka tid

Individuell terapi dagtid

50 min 1000:-


lör
sön
mån
tis
ons
tors
fre
         
         
         
             
             
 

Alla behandlingar

Kognitiva PT, Stockholm

På Kognitiva PT får du en personlig och konkret terapi anpassad efter dina behov. Här blir du bemött med respekt och empati oavsett vem du är eller vilka problem du kommer med. Vi behandlar alla ångesttillstånd, fobier, flyg- sprut och blodprovsrädsla, lätt till medelmåttig depression, spelberoende/spelmissbruk, relationsproblem såväl i parrelation som föräldrastöd, stress och utbrändhet, sömnproblem, sorg och livskriser.

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Kliniken kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...