Nu kan du boka skönhetsbehandlingar online! Besök Glamma.se redan idag.
www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
5 000 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015
Alexander Schultzberg

Alexander Schultzberg

Kiropraktor

Verksam på Ortopedmediciska Institutet och Nordic Wellnes – Almedal i Göteborg. Bakgrund inom gymträning/crossfit, snowboard och kitesurfing. Utöver besvär relaterade till ryggraden arbetar jag även med besvär i extremiteter och är särskilt intresserad av höft-, och axelbesvär samt diskskador i ländrygg. Utifrån ett kiropraktiskt omhändertagande lägger Alexander särskild vikt vid rörelsescreening samt korrigera felaktiga rörelsemönster med individuellt anpassade rehab,- och prehabövningar.

Välj behandling & boka tid

Kiropraktisk behandling

45 min 780:-


sön
mån
tis
ons
tors
fre
lör
         
         
         
           
             
Ingen tid som passar? Klicka här

Alla behandlingar

Kiropraktorkedjan Vasastan, Göteborg

Sedan Kiropraktorkedjan grundades 2008 har det blivit ett naturligt val för både privatpersoner och företag. Med generösa öppettider på våra kliniker har du tillgång till snabb och effektiv vård.

Kiropraktorkedjan erbjuder professionell undersökning, behandling, rådgivning och rehabilitering för att hjälpa och vägleda dig till ett smärtfritt och aktivt liv.

Vi har 5 års utbildning på Skandinaviska Kiropraktorhögskolan och flera års yrkeserfarenhet. Kiropraktor klassificeras som primärvårdsgivare och är en namnskyddad titel. Bara den som erhållit legitimation av Socialstyrelsen får titulera sig för kiropraktor. Behandling och undersökning utförs enligt vetenskapliga och beprövade metoder. Diagnostiserar vi en problematik som inte är behandlingsbar med våra metoder, hänvisar vi vidare för adekvat vård.

Erik Dahlbergsgatan 14, 41126, Göteborg

Boka en tid hos Alexander Schultzberg

Skriv in dina uppgifter nedan och klicka på skicka. Vårdgivaren kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Talar följande språk

  • Svenska

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Kliniken kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...