www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
3 400 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015
Sankt Lukas  Gävle Sandviken

Sankt Lukas Gävle Sandviken

Legitimerad Psykolog , Psykoterapeut

Här kan du enkelt boka ett första samtal med en legitimerad psykoterapeut och undersöka vilken samtalsterapi som passar dig/er. Vi erbjuder PDT – psykodynamisk terapi, KBT – kognitiv beteendeterapi, ACT – Acceptans and commitment therapy, IPT- interpersonell psykoterapi, kris och traumahantering, familjeterapi, parterapi, specialistkompetens i klinisk psykologi, handledning och chefscoachning.  Välkommen med din bokning!

Välj behandling & boka tid

Individuell Terapi

45 min 950:-


Vårdgivaren tar emot nya patienter

Boka tid här

mån
tis
ons
tors
fre
lör
sön
             
             
             
             
             
Ingen tid som passar? Klicka här

Alla behandlingar

Sankt Lukas i Gävle Sandviken, Gävle

Välkommen till S:t Lukas i Gävle Sandviken! Psykoterapi är den huvudsakliga verksamheten för mottagningen. Enskilda personer som är i en svår livssituation, har psykiska problem eller frågor om livet kan själva ta kontakt med S:t Lukas i Gävle och Sandviken.

Inom S:t Lukas möter du legitimerade psykoterapeuter med mångårig erfarenhet från privat och offentlig vård, socialt arbete, idéburna organisationer och kyrkor. Vi har en bred kompetens omkring olika typer av samtal och metoder för psykoterapeutisk behandling, samt av långa psykoterapier och korta målinriktade kontakter.

St Lukas i Gävle och Sandviken är till för:
•människor som vill ha hjälp att bearbeta sina livsfrågor och psykiska problem
•människor som vill ha utbildning och handledning i sitt arbete
•människor som vill föra samtal i livstolkningsfrågor, etik m m

S:t Lukas värdegrund handlar om respekt för den enskilde individen, en dynamisk syn på vad det innebär att vara människa och om en ständig strävan efter att integrera ny kunskap med beprövad erfarenhet. Vi arbetar med människors livsfrågor och psykiska problem oavsett om det rör sig om behov på individnivå, i relationer eller kring existentiella frågeställningar.

Personalen på mottagningen har en bred kompetens och erbjuder bl.a PDT – psykodynamisk terapi, KBT – kognitiv beteendeterapi, ACT – Acceptans and commitment therapy, IPT- interpersonell psykoterapi, kris och traumahantering, hypnos, familjeterapi, parterapi, specialistkompetens i klinisk psykologi, handledning och chefscoachning.

Välkommen att kontakta oss!

Norra Skeppsbron 7 A, 80310, Gävle

Boka en tid hos Sankt Lukas Gävle Sandviken

Skriv in dina uppgifter nedan och klicka på skicka. Vårdgivaren kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Talar följande språk

  • Engelska
  • Svenska

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Kliniken kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...