www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
300 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015
Katarina Molin

Katarina Molin

Legitimerad Psykolog

Välj behandling & boka tid

Videobesök hos KBT-inriktad psykolog

45 min 1200:-


Tyvärr

Vårdgivaren har inga lediga tider under denna period.

sön
mån
tis
ons
tors
fre
lör
             
             
             
             
             
 

Alla behandlingar

Fler behandlare hos Psykonline

Psykonline, Uppsala

Psykonline erbjuder psykiatriska och psykologiska tjänster via videolänk (telepsykiatri). Det innebär att erfarna psykiatriker och psykologer träffar dig online för kvalificerad bedömning och behandling. Alla våra psykiatriker och psykologer är speciellt utbildade inom telepsykiatri.

Fördelar med telepsykiatri

 • Hög kvalitet och kontinuitet.Vi strävar efter att arbeta efter bästa tillgängliga evidens, samt att du får en kontinuitet med samma online psykolog och psykiater över tid.
 • Ökad tillgänglighet för personer som pga psykiska eller kroppsliga besvär eller avstånd till sjukvården har svårt att söka hjälp eller behålla en terapeutisk kontakt.
 • Minskade kostnader för individen som slipper resor, parkeringskostnader, inkomstbortfall, behov av barnvakt, allt som vanliga besök till sjukvård innebär.
 • Bekvämlighet och flexibilitet. Sessioner sker i tryggheten av det egna hemmet. Möjlighet till sessioner på kvällstid och på helger.
 • Konfidentialitet. Du slipper träffa bekanta i väntrummet.
 • Inga långa väntetider. Du får en tid inom dagar.

Vi strävar efter högsta möjliga säkerhet när det gäller dina personuppgifter. Vi följer internationella riktlinjer för telepsykiatri av American Telemedicine Association (ATA). Alla vuxna som bor i Sverige och har tillgång till internetuppkoppling via dator, mobil eller surfplatta kan använda våra tjänster. Har du psykiska besvär som depression, ångest, sömnproblem eller humörsvängningar är du välkommen att boka en tid för bedömning hos oss.

Du kan även kontakta oss om du önskar en second opinion när det gäller din diagnos och behandling. I nuläget är dock våra tjänster inte lämpliga för personer med missbruksproblematik, för minderåriga personer, personer med psykosdiagnoser eller självskadande beteende.

S:t Olofsgatan 32E, 75332, Uppsala

Certifieringar & Medlemskap

 • Legitimerad psykolog
 • Medlem i BTF
 • Medlem i psykologförbundet

Talar följande språk

 • Engelska
 • Svenska

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Kliniken kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...