www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
3 400 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015
Anna-Karin Berntson

Anna-Karin Berntson

Psykoterapeut

Jag heter Anna-Karin Berntson och arbetar som Leg. Psykoterapeut samt handledare. Har lång erfarenhet att arbeta med människor i glädje/sorg. jag utgår ifrån att "alla människor är en berättelse". När vi mår dåligt psykiskt har vi ofta tappat vår berättelse... och frågor som "vad vill jag vad känner jag" har kanske försvunnit..... Arbetar med: *Depression * Ångest * Ätstörningar * Stress * Relationsproblem * Oro under graviditet *  Förlossningsrädsla * Kris och Trauma (egen sjukdom eller anhörigs, eller dödsfall i familjen) * Utbildningsterapier Välkommen att höra av Dig!

Välj behandling & boka tid

Individuell terapi

45 min 800:-


Vårdgivaren tar emot nya patienter

Första lediga tid 29 maj

mån
tis
ons
tors
fre
lör
sön
             
             
             
             
             
Ingen tid som passar? Klicka här

Alla behandlingar

Fler behandlare hos Vasastans Psykoterapi Institut

Vasastans Psykoterapi Institut, Göteborg


Vasastans Psykoterapi Institut

Mottagningen erbjuder privatpersoner psykoterapi i en rad olika former beroende på den problematik som våra klienter presenterar med. Vi har lång erfarenhet av att möta människor i kris så att du kan vara säker på att få ett varmt och ärligt bemötande. Vi ser relationen som grundpelaren i samarbetet mellan terapeut och klient vilket gör det till ett fokus i våra möten. Utan en relation som vilar på förtroende och trygghet så blir den resa vi ger oss ut på snårig och svårnavigerad. En god terapeutisk relation bildar grunden i vårt fortsatta arbete.
Vi tar emot barn, unga, vuxna, par, familjer och äldre och har gemensamt ett gediget verktygsbälte att plocka ifrån. Under hur lång tid och på vilket sätt vi kommer att arbeta beror på de svårigheter som du söker för samt dina egna önskemål. 
Har du behov av handledning så kan du kontakta den behandlare som du tror kan hjälpa dig eller fylla din verksamhets behov av stöd. Har du en försäkring med möjlighet att välja behandlare? Skicka en bokningsförfrågan till enskild behandlare eller boka tid direkt för att undersöka för att se hur vi kan hjälpa dig.
Klicka vidare på våra enskilda behandlare nedan för att läsa mer om deras utbildningar, kunskaper och färdigheter. Vi har erfarenhet att arbeta med barn såväl som äldre och vi gör alltid en första bedömning inför starten för att se hur och under vilka former vi går vidare.
Ett urval av de svårigheter vi arbetar med och har stor erfarenhet av följer:

Depression
Ångest
Kris - och Trauma
Ätstörningar
Stress
Relationsproblem

Oro under graviditet
Förlossningsrädsla
Förändring av destruktiva vanor
Utbildningsterapi (för studerande som läser till psykoterapeut/psykolog)

Vi på mottagningen arbetar med följande verktyg, titta närmare under enskild behandlare för att se vem som erbjuder den terapiform som intresserar dig:

Interpersonell terapi (IPT)
Brief Dynamic Therapy (BDT)
ISTDP (Intensive Short-Term Dynamic Therapy)
Psykodynamisk terapi
Kognitiv Beteendeterapi
Acceptance and Commitment Therapy (ACT)
Anknytningsbaserad terapi

Välkommen!
 

Erik Dahlbergsgatan 3, 41126, Göteborg

Boka en tid hos Anna-Karin Berntson

Skriv in dina uppgifter nedan och klicka på skicka. Vårdgivaren kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Certifieringar & Medlemskap

  • Auktoriserad Handledare
  • Legitimerad psykoterapeut

Talar följande språk

  • Svenska

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Kliniken kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...