www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
4 200 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015
Kristina Pettersson

Kristina Pettersson

Psykoterapeut

Jag erbjuder psykoterapi för dig som vill utvecklas och för dig som kört fast i livet. Både för enskilda och för par. Du kan också välja terapi via skype eller via brev. Jag lägger stor vikt vid helheten och samspelet mellan tanke, känsla, kropp och själ.  Jag har en välutvecklad verktygslåda som fungerar mycket bra. Basen i psykoterapi är närvaron och jag anpassar och integrerar metoderna efter person och problemområde och använder mig av olika psykoterapeutiska metoder som till exempel Kognitiv beteendeterapi (KBT), Lifespan integration (LI), Mindfulness med flera. Jag arbetar kognitivt, psykodynamiskt, kroppspsykoterapeutiskt på Dininsida. Leder grupper i mindfulness och utbildar inom Trauma.

Välj behandling & boka tid

Jag arbetar kognitivt, psykodynamiskt, kroppspsykoterapeutiskt på Dininsida. Leder grupper i mindfulness och utbildar inom Trauma.

50 min 800:-


Vårdgivaren tar emot nya patienter

Boka tid här

tors
fre
lör
sön
mån
tis
ons
             
             
             
             
             
Ingen tid som passar? Klicka här

Alla behandlingar

Dininsida, Stockholm

Dininsida erbjuder modern psykoterapi för dig som vill utvecklas och för dig som kört fast i livet. Både för enskilda och för par. Du kan också välja terapi via skype eller via brev.
Hos oss möter du öppna, aktiva och erfarna terapeuter som lägger stor vikt vid helheten och samspelet mellan tanke, känsla, kropp och själ. 
Vi har en välutvecklad verktygslåda som fungerar mycket bra. Basen i psykoterapi är närvaron och vi anpassar och integrerar metoderna efter person och problemområde och använder oss av olika psykoterapeutiska metoder som till exempel Kognitiv beteendeterapi (KBT), Lifespan integration (LI), Mindfulness med flera.

Stortorget 3, 11129, Stockholm

Boka en tid hos Kristina Pettersson

Skriv in dina uppgifter nedan och klicka på skicka. Vårdgivaren kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Certifieringar & Medlemskap

  • Instruktör i mindfulness
  • Kroppspsykoterapeut
  • Legitimerad psykoterapeut
  • Specialist inom trauma

Talar följande språk

  • Engelska
  • Svenska

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Kliniken kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...