www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
200 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015
Anna Norman

Anna Norman

Tandläkare

Välkommen till vår nyrenoverade, ljusa och moderna mottagning i Stockholm. Till oss är hela familjen välkommen och barn går gratis till och med det år de fyller 19. Hos oss får du alltid ett personligt och omtänksamt bemötande. Vårt mål är att ge dig friska tänder hela livet och vårdkvalité är vårt ledord! För oss är det viktigt att du som patient känner dig trygg och välinfomerad om din behandling och du är alltid välkommen att ställa frågor. Hos oss blir du väl omhändertagen i en lugn miljö och vi har erfarenhet av att motverka tandvårdsrädsla.  Vid akuta problem försöker ordna en tid redan samma dag. Välkommen!

Välj behandling & boka tid

Akut undersökning av tandläkare

20 min 400:-


Vårdgivaren tar emot nya patienter

Boka tid här

tis
ons
tors
fre
lör
sön
mån
             
             
             
             
             
Ingen tid som passar? Klicka här

Alla behandlingar

Fler behandlare hos Tandläkare Norman

Tandläkare Norman, Stockholm

Välkommen till vår nyrenoverade, ljusa och moderna mottagning i Stockholm. Till oss är hela familjen välkommen och barn går gratis till och med det år de fyller 19.
Hos oss får du alltid ett personligt och omtänksamt bemötande. Vårt mål är att ge dig friska tänder hela livet och vårdkvalité är vårt ledord!

För oss är det viktigt att du som patient känner dig trygg och välinfomerad om din behandling och du är alltid välkommen att ställa frågor. Hos oss blir du väl omhändertagen i en lugn miljö och vi har erfarenhet av att motverka tandvårdsrädsla. 
Vid akuta problem försöker ordna en tid redan samma dag.

Välkommen!

Krukmakargatan 36, 11851, Stockholm

Boka en tid hos Anna Norman

Skriv in dina uppgifter nedan och klicka på skicka. Vårdgivaren kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Certifieringar & Medlemskap

  • Leg. Tandläkare

Talar följande språk

  • Engelska
  • Svenska

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Kliniken kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...