www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
300 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015
Clas Oscarsson

Clas Oscarsson

Tandläkare

"Med sin livsglädje, stora kunskap och brinnande intresse förverkligar Clas drömmen om den fulländade praktiken" Clas har alltid ett mycket högt engagemang och drömmen om den fulländade praktiken är levande. Han brinner för sitt yrke vilket genomsyrar allt han gör. Clas är pedagogisk, okomplicerad och individanpassar sina tjänster. Han har ett stort kontaktnät, är mycket kundorienterad samt en skicklig specialist som idag också själv håller egna utbildningar. Clas har en underbar personlighet, ett trevlig professionellt bemötande och inger ett stort förtroende. Clas är en duktig tandläkare med enorm kunskap på estetisk tandvård. Han är en positiv arbetsmyra med hög ambition som är nyfiken på nya utmaningar. Det är trevligt att träffa Clas och han inspirerar sina kollegor till ständig förbättring. Han arbetar alltid med maximalt bra förutsättningar och vill patienterna ska uppleva att de är lika omhändertagna som på ett lyxhotel. Han är en lugn, ärlig norrlänning som har en härlig livsglädje som smittar av sig." Tdl. Clas Oscarsson har varit verksam över 30 år med specialintresse inom estetisk tandvård. Medlem i Sveriges Tandläkarförbund, Privattandläkarna, Swedish Acedemy of Cosmetic Dentistry (SACD) samt American Academy (AACD). Har sedan utbildningen genomgått över 100 vidareutbildningar och tror mycket på kontinuerlig vidareutbildning. Tdl. Clas Oscarsson sitter med i förbundets kursnämnd och är även en anlitad kursgivare. Tandläkare Clas Oscarsson har också under en tid varit verksam i Dubai med estetisk tandvård.

Välj behandling & boka tid

Undersökning

30 min 1000:-


Vårdgivaren tar emot nya patienter

Boka tid här

tis
ons
tors
fre
lör
sön
mån
             
             
             
             
             
Ingen tid som passar? Klicka här

Alla behandlingar

Tandvårdshuset CO , Stockholm

Central klinik på Östermalm med specialisering på estetiska rekonstruktioner, med mer än 30 års erfarenhet. En klinik vars grundstenar är kontinuerlig vidareutbildning för att hela tiden vara på topp och praktisera det senaste inom tandvård.

Riddargatan 12A, 2tr., 11435, Stockholm

Boka en tid hos Clas Oscarsson

Skriv in dina uppgifter nedan och klicka på skicka. Vårdgivaren kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Talar följande språk

  • Engelska
  • Svenska

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Kliniken kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...