www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
500 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015
Mahya Rezvani

Mahya Rezvani

Tandläkare

Tandläkare Mahya Rezvani är utbildad tandläkare sedan 2013. Hon har bred erfarenhet av tandvård för både vuxna och barn. Dr Mahya har under åren varit verksam såväl inom Folktandvården Skåne som inom privatpraktiserande tandvård. Dr Mahya är en mycket omtyckt tandläkare som utför såväl traditionell tandvård som mer avancerad tandkirurgi, såsom behandlingar av tandlossning med benersättning och olika typer av protetiska behandlingar. Hon har särskild kompetens och genuint intresse om patientomvårdnad av tandvårdsrädda patienter. Hon avsätter alltid god tid för patienten för god patientupplevelse. Dr Mahya erbjuder även skönhetstandbehandlingar för ett vackrare leende. På Estetikcentrum utför Dr Mahya estetisk tandvård såsom skalfasader med E-max samt klinisk tandblekning. Dr Mahya är medlem i tandläkarförbundet.

Välj behandling & boka tid

Basundersökning

45 min 790:-


fre
lör
sön
mån
tis
ons
tors
           
             
             
             
             
 

Alla behandlingar

Fler behandlare hos Estetikcentrum

Estetikcentrum, Malmö

Hos oss är du inte bara “en i mängden”. Det är viktigt att din upplevelse ska kännas trygg och speciell. Våra duktiga tandläkare hjälper dig med både allmän och estetisk tandvård.

Välkommen!

 

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Kliniken kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...