www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
300 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015
Mikael Larsson

Mikael Larsson

Tandläkare

Tandläkare Mikael Larsson har bedrivit tandvård sedan 1978 med vårdfilosofin att vårdande verksamhet ska ske efter regeln bota - lindra - trösta. Först gäller det att bota skador och inflammationer. Sedan ska man lindra skador - det gör man med fyllningar och protetiska konstruktioner som kronor, broar, implantat och proteser. Trösten får man genom att eliminera besvär.

Välj behandling & boka tid

Tandläkaren kollar om du hål tänderna, tandköttsinflammation eller andra problem. Vid problem behandlas dessa annars görs en förebyggande behandling.

30 min 775:-


Vårdgivaren tar emot nya patienter

Boka tid här

ons
tors
fre
lör
sön
mån
tis
             
             
             
             
             
Ingen tid som passar? Klicka här

Alla behandlingar

Tandläkare Mikael Larsson, Johanneshov

Bekvämt belägen tandläkarmottagning vid Gullmarsplan. Mottagningen ligger strategiskt vid Stockholms större trafikknutpunkt. Tunnelbana, tvärbana och bussar har sitt nav vid Gullmarsplan. Att komma med bil är även det enkelt . Parkering är som regel alltid lätt att hitta , oftast utan kostnad.

Vi uppskattar alltid att ta hand om dig, din familj och vänner. Detta är vad mottagningen handlar om, att hjälpa våra patienter till bättre tandhälsa. Vi vill ta mer ansvar för människors tandhälsa i vårt samhälle och det bästa sättet att göra det är att förmedla detta budskap.

Vi ber att du hjälper oss i detta arbete genom att ta några minuter för att skicka en positiv recension om vår tandläkarpraktik. Det kan vara en rekommendation eller bara några ord om hur vi har hjälpt dig att uppnå bättre leende eller tandhälsa, gjort behandling enklare och bekvämare, eller låta andra veta att vi har ett glatt, vänligt team, eller hur vi har hjälpt dig. Behöver inte vara långt - bara en eller två rader är bra! Du lämnar omdömet längre ner på sidan.

 

Gullmarsvägen 2, 12140, Johanneshov

Boka en tid hos Mikael Larsson

Skriv in dina uppgifter nedan och klicka på skicka. Vårdgivaren kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Certifieringar & Medlemskap

  • Tandläkarförbundet

Talar följande språk

  • Engelska
  • Svenska
  • Tyska

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Kliniken kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...