www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
600 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Vårdcentralen Åby

Nyköpingsvägen 28, 61621, Åby

Hit kan du vända dig för att få rätt och bra vård.

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
07:45 - 17:00
08:00 - 11:00

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
07:30 - 16:30

Adress

Nyköpingsvägen 28
61621 Åby

Stad

Åby

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
3.44
Baserat på 18 omdömen

Att få en motfråga ser jag som ett adekvat sätt att utröna graden av vårdbehov vilket är bra. Bra mix av AT-läkare och rutinerade distriktsläkare.. Labbet alltid snabba och trevliga. Full pott

Nonchalant bemötande, symptom viftas bort.

Vi bor i Åby och hade glömt att vi hade listat oss på en annan vårdcentral några år tidigare (däremellan har vi inte behövt besöka vårdcentralen så det är väl inte konstigt att man glömmer). När min man behövde uppsöka vårdcentral för en tid sedan eftersom det rann blod ur örat på honom, fick vi ett snorkigt bemötande och vi fick minsann veta att vi inte var listade hos dem så vi fick åka till "vår" vårdcentral istället. När vi sa att vi hade glömt bort så sa hon, fortfarande väldigt snorkigt, att då får ni väl lista om er MEN det tar ett dygn innan jag kan se det i min dator och under den tiden får ni inte komma hit. Vi kommer aldrig att lista oss i Åby och den där kvinnliga receptionisten, eller vad hon nu var, borde gå en charmkurs för hon kunde verkligen inte bemöta människor

Går ej att prata in meddelande. Och att när man ringer in precis vid telefontidens start kl 8, få återuppringningstid som ligger drygt 3 timmar framåt i tiden är alldeles för dålig.

Nationell Patientenkät

Vårdcentralen Åby får ett helhetsbetyg som är klart över genomsnittet. Kliniken utmärker sig i jämförelse med andra kliniker på kategorin "Tillgänglighet".

Helhetsbetyg

80 poäng

Det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är klart över medel.

Visa alla indikatorer för Vårdcentralen Åby

Resultaten grundar sig på nationell patientenkät utförd hösten 2013. Nationell patientenkät utförs av Sveriges kommuner & landsting där närmare 138.000 patienter har bidragit med sina åsikter gällande vårdkvalitet.

Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?Var vänlig vänta...