www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
300 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Tandvård

Tandvård kategoriserar klinisk behandling av tänder, munhåla och käksystem. Inom allmäntandvården finns följande tre yrkesgrupper: tandläkare, tandhygienist, tandsköterska. Tandvård är i Sverige gratis till det år man fyller 20 år. Det gäller oavsett om du besöker Folktandvårdens kliniker eller en privat tandläkare som är ansluten till Försäkringskassan.

Våra mest populära behandlingar

Tandvård

Tandhälsan betyder mycket för att man ska må bra och det finns samband mellan dålig munhälsa och hjärt- och kärlssjukdomar.

Alla vuxna bör besöka tandläkaren minst en gång per år för att undersöka sina tänder. Vid tandläkarbesöket gör tandläkaren en grundlig undersökning samt tar röntgenbilder av tänderna för att upptäcka eventuella hål.

Inom tandvården råder fri prissättning. Därför kan det vara smart att jämföra priser mellan olika kliniker innan man väljer tandläkare.

Det är viktigt att försäkra sig om att man har tillgång till den bästa vården för sig själv och sin familj. Här kan du hitta den bästa vårdcentralen nära dig. När du hittat den hjälper vi dig och din familj att skicka en intresseanmälan för att lista er på den vårdcentralen.

  • Slipp telefonköer
  • Enkelt & Tryggt
  • Kostnadsfritt
Var vänlig vänta...