www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
300 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Köpvillkor

Allmänt

Bokavård.se förmedlar behandlingar för den ansvariga vårdgivarens/praktikerns räkning och är själv endast ombud. Alla anspråk p g a behandlingarna och dess genomförande skall riktas till vårdgivaren/behandlaren.

Betalning

Betalning med faktura

I samarbete med Collector Credit AB erbjuder vi faktura och delbetalning. Om du väljer att betala fakturan utan att utnyttja delbetalningsalternativet är detta betalningsalternativ avgiftsfritt. När du väljer detta betalsätt betalar du först efter att behandlingen har utförts (undantaget presentkort då fakturan skickas i samband med presentkortsköp). Du kan sedan välja att betala hela beloppet med en gång eller dela upp betalningen i mindre delar. Fakturan förfaller inom 14 dagar och skickas till din epostadress. För att välja faktura eller delbetalning måste du vara minst 18 år gammal vid beställningstillfället. När du har fått fakturan kan du välja att delbetala upp till 36 månader genom att betala in det lägsta belopp som är angivet på fakturan. Vid delbetalning tillkommer en ränta på 19,2 procent per år. En mindre kreditprövning görs som i vissa fall innebär kreditupplysning. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift samt dröjsmålsränta. För att se fullständiga villkor för Collectors faktura se Allmänna villkor för faktura och kontokredit och Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation.

Betalning med kort

Vi accepterar betalningar från de vanligaste typerna av kort: VISA, Matercard.

Alla köp kopplas till PayEx (www.payex.se) säkra betalserver vilket betyder att Dina kortuppgifter endast gör till PayEx och till inlösande bank. Överföringen av information är krypterad med SSL-Secure Socket Layer-128 bitars kryptering. Bokavård.se kan inte ta del av Dina kortuppgifter vilket ökar säkerheten för dig som kund.

Betalning med Collector konto

I samarbete med Collector Credit AB erbjuder vi delbetalning via faktura. När du väljer detta betalsätt betalar du först efter att behandlingen har utförts (undantaget presentkort då fakturan skickas i samband med presentkortsköp). Alla dina köp under samma månad samlas på en faktura som efterföljande månad skickas per post till din folkbokföringsadress. Betalningen kan sedan delas upp på 36 månader. Du måste vara minst 18 år gammal vid beställningstillfället. När du har fått fakturan betalar du som minst det lägsta belopp som står angivet på fakturan. Ränta på 19,2 procent per år tillkommer. Delbetalningsbeloppet är alltid 1/36 av totalbeloppet plus ränta och avgifter, dock alltid lägst 50 kr. Önskar du lösa din skuld kan du alltid betala det totala beloppet som anges på fakturan. En mindre kreditprövning görs som i vissa fall innebär kreditupplysning. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift samt dröjsmålsränta. För att se fullständiga villkor för Collectors delbetalning via faktura se Allmänna villkor för kontokredit och Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation.

Ångerrätt

En bokning kan ångras med 100% återbetalning fram till dess att återstår 24 timmar till bokad tid. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av vårdbehandlingar.

Avbokning

Alla bokningar kan avbokas och köpet återbetalas till fullo om avbokningen görs fram till dess att det återstår 24 timmar till bokad tid. Avbokningar gjorda med mindre är 24-timmar kvar till bokad tid debitars fullt pris.

Reklamation

För reklamation av utförda behandlingar skall Kunden i första hand kontakta den klinik som utfört behandlingen.

Återbetalning

Generellt

För de fall där Kunden har rätt till återbetalning sker återbetalning inom 30 dagar från den dag då kundens rätt till återbetalning uppstod.

Collector

Du som har betalt din faktura men ändå ångrat ditt köp har ett tillgodohavande hos Collector. För återbetalning av tillgodot behöver vi kontaktuppgifter och kontouppgifter från dig, vi lagrar inte dessa uppgifter i samband med din betalning. Maila dina uppgifter till contactcenter@collector.se eller ring till 031 - 7502773. Du kan även besöka oss på http://www.collector.se.

Personligt bruk

Bokningar får endast göras för personligt bruk och får ej användas i kommersiellt syfte. Det innebär att bokningar inte får säljas vidare eller erbjudas i tävlingar, eller i samband med erbjudande av annan produkt eller tjänst utan skriftligt medgivande från Bokavård.se och/eller vårdgivare/praktiker.

Var vänlig vänta...