www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
300 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Capio Vårdcentral Årsta, Stockholm

Bränningevägen 2, 12054, Stockholm

På Capio Vårdcentral anstränger vi oss lite extra när du behöver oss.$Hos oss har du, förutom vårdcentralen och BVC, också tillgång till en rad andra specialiteter och tjänster under samma tak. Hos oss kan du känna dig trygg med att din hälsa är i goda händer.$$Vi arbetar efter grundprinciperna$- Vi svarar när du ringer$- Hos oss får du alltid en tid$- Vi ger service utöver det vanliga$$Vi erbjuder följande tjänster$- Vårdcentral$- Distriktsläkare$- Distriktssköterska$- Diabetesmottagning$- Astma/KOL mottagning$- Hypertonimottagning$- Spirometrimottagning$- Kognitiv terapeut$- Medicinsk fotsjukvård$- Laboratorium$- Intyg$- Vaccinationer$- Hemsjukvård

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 17:00

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 17:00

Adress

Bränningevägen 2
12054 Stockholm

Stad

Stockholm

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
1.80
Baserat på 11 omdömen

Fick fort vård efter att ha beskrivit mitt ärende. Fick tid samma dag och läkaren hjälpte mig raskt med öronvärken efter förkylningen. Fick förslag på rekommenderad receptfri medicin. Värken försvann och jag är nöjd.

Tanten frågade inte ens om jag behövde något för att hjälpa andningen. Bricanyl är väl absolut minimum och det biter knappt ens på detta. Varje natt när jag sover vaknar jag av att jag inte kan andas och får springa runt i lägenheten till dess andningen får plats i luftstrupen igen. Och det är med Bricanyl. Inget omhändertagande. Ingen hjälp annat än en läkartid som gud vet när den kommer att inträffa.

Jag ringde för att jag har problem med att andas och är så hes att jag knappt kan prata. Kvinnan som satt i tidsbokningen frågade vad det var jag ville. Varför behövde jag ha en fysisk undersökning? Därför att läkaren på KRY som jag precis talat med sa att det var att rekommendera. Det är för osäkert att ta digitalt. Jag kände mig absolut inte välkommen till Capio. Hade väl varit mycket bättre om folk inte höll på att bli sjuka hela tiden. Känns riktigt ruttet faktiskt.

Otroligt långsam service.

Samtalsterapi dygnet runt, alla dagar

Samtalsterapi dygnet runt, alla dagar

Behöver du någon att prata med? Våra utbildade terapeuter finns tillgängliga för dig när du behöver det som mest. Dygnet runt alla dagar.

Till samtalsjouren


Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...