www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
400 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Karla vårdcentral, Örebro

Älvtomtagatan 30, 70342, Örebro

Vårdcentralen är belägen i den västra stadsdelen av Örebro nära centrum. Till vårdcentralen finns goda kommunikationer och parkeringsmöjligheter. Arbetet på vårdcentralen präglas av ett vänligt bemötande och en helhetssyn på människan. Hos oss kan du träffa distriktsläkare och distriktssköterska. För dig som har diabetes, astma eller KOL finns dessutom specialutbildade distriktssköterskor. På laboratoriet hjälper de biomedicinska analytikerna dig med provtagningar. På vårdcentralen finns också barnmorska och BVC-sköterska. Våra sjukgymnaster har bred kompetens inom olika områden exempelvis idrottsmedicin, basal kroppskännedom och akupunktur. Här finns också kuratorer med kunskaper i kognitiv beteendeterapi.

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
07:45 - 17:00

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
07:45 - 17:00

Adress

Älvtomtagatan 30
70342 Örebro

Stad

Örebro

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
2.71
Baserat på 7 omdömen

Gick snabbt att få tid. Kort sjukskrivning sedan ingen uppföljning, trots långvariga besvär. Försöker få ny tid. Inga telefontider finns. Hoppas omdömet kommer förbättras. Men tröttsamt att börja om från början. Psykisk ohälsa med mkt fysiska påföljder är svårt att få hjälp med, trots att professionella samtal kan hjälpa många. Att bli anvisad en hemsida blir en skymf.

Omöjligt komma fram för receptförnyelse utan att ha tillgång till dator. När jag ringer får jag olika alternativ. Ett är " 7 " som verkar var det jag skall knappa in. Gör så och då bryts samtalet. Försökt många gånger.

Det är nästan omöjligt att komma fram när man som mest behöver det. Inte roligt att bli äldre i detta land. Sverige går ju så fantastiskt bra enligt regeringen. Se till att anställa en på heltid vid telefontjänst. ( gärna sjuksköterska ) I Sverige kan man tydligen inte bli sjuk eller ha behov att få prata med någon efter era korta tider. Det gäller verkligen på hela helgerna. Är vi svenskar inger värda längre? Jag gillar er som jobbar på Karla. Ni är toppen.

Nationell Patientenkät

Karla vårdcentral, Örebro får ett helhetsbetyg som är sämre än genomsnittet. Kliniken utmärker sig i jämförelse med andra kliniker på kategorin "Tillgänglighet".

Helhetsbetyg

54 poäng

Det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är sämre än medel.

Visa alla indikatorer för Karla vårdcentral, Örebro

Resultaten grundar sig på nationell patientenkät utförd hösten 2013. Nationell patientenkät utförs av Sveriges kommuner & landsting där närmare 138.000 patienter har bidragit med sina åsikter gällande vårdkvalitet.

Samtalsterapi dygnet runt, alla dagar

Samtalsterapi dygnet runt, alla dagar

Behöver du någon att prata med? Våra utbildade terapeuter finns tillgängliga för dig när du behöver det som mest. Dygnet runt alla dagar.

Till samtalsjouren


Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...