www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
400 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Barnmorskemottagningen vårdcentralen Verkstaden Arvika

Fabriksgatan 5, 67132, Arvika

Till oss kan du vända dig med frågor i livets olika skeden från tonåring till mogen kvinna. Vi erbjuder stöd och information om till exempel preventivmedel, graviditet, förlossnings- och föräldraförberedelse, abort och sexuellt överförda infektioner. Man kan göra graviditetstest och kvinnor mellan 23 och 64 år erbjuds att ta gynekologiskt cellprov. $$Vi arbetar med tidsbokade mottagningar, kontakta oss gärna och boka en tid.

Kontaktuppgifter

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:30 - 09:30

Adress

Fabriksgatan 5
67132 Arvika

Stad

Arvika

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
2.03
Baserat på 8 omdömen

Förutom att de i mitten av maj säger att det i april är stängt för utbildning och man är välkommer nästa dag är jag mycket skeptisk hur de ser på kvinnor som är på väg mot klimakteriet men inte är där än. När jag som 47åring haft riklig mens i 18 dagar och äntligen kommer fram på telefon så viftar man bort min oro och säger att "så kan det vara i din ålder". Försöker inte ta reda på hur mycket jag blöder och ingen föståelse för att detta kan göra mig mycket trött. Får till slut ett nummer till gynekolog i K-d där man ser till att graviditet utesluts , tar reda på hur mycket jag blöder och ger mig tydlig riktlinje om när jag behöver söka vård igen och tipsar om cykloF på apoteket som ska minska bödningar. Som "äldre" kvinna tappade jag det förtroende för barnmorskemottagningen som jag tidigare haft.

Tyvärr så måste jag instämma i tidigare kommentarer... Jag har försökt att skicka meddelande och ringa. Hamnade i telefonkö i 48 min utan att komma fram och när jag får kontakt via meddelande blir jag bara hänvisad till att ringa...och där kommer jag ju inte fram!! Moment 22, suck...

Går aldrig att komma fram på telefontiden! Dåligt betyg

Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...