www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
4 500 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Vårdcentralen Verkstaden Arvika

Fabriksgatan 5, 67132, Arvika

Till oss kan du vända dig med frågor och problem som rör din hälsa under livets alla skeden. Hos oss finner du läkare, distriktssköterskor och andra specialutbildade sjuksköterskor (bland annat diabetes, allergi, astma, KOL, inkontinens), barnmorskemottagning, barnavårdscentral, ungdomsmottagning samt tillgång till laboratorium och dietist. Vi utreder och behandlar alla vanliga sjukdomar, symptom och lättare psykiska problem. Åtta av tio patienter får hela sin utredning och behandling hos oss. Vid behov remitterar vi dig vidare.

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 17:00

Telefontider

Måndag, Tisdag, Fredag
08:00 - 10:00
13:00 - 14:00

Adress

Fabriksgatan 5
67132 Arvika

Stad

Arvika

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
2.11
Baserat på 9 omdömen

Haft smärta i bröstet i över 2 månader, får till slut en tid, ekg visar ok, standardblodprov taget, blir hemskickad med alvedon o medicin mot sura uppstötningar (har inga sura uppstötningar, matsmältn.problem eller ont i magen ö.h.t!). Har fått veta av utomstående sjukv.personal att man ska inte skicka hem någon med bröstsmärta med alvedon utan en ordentlig utredning!! Var kan man få hjälp när vc inte vill? ☹.

När man ringer in och pratar med en SSK om förnyelse av medeciner i detta fall Alvedon som skulle skickas vidare till läkare för utskrift. Så undrar jag: hur lång tid skall man vänta innan de kommer till apoteket. har nu väntat exakt i en vecka (1 vecka)??? Känns konstigt att de inte har kommit då kvinnan lovade detta och är tacksam att det inte är slut på hjärtmedicinen. Dags att se över personalen kanske, kompetens samt gå igenom inspelningarna så ni inte har missat något

Till oss kan du vända dig med frågor och problem som rör din hälsa under livets alla skeden........ Så lyder texten om Vårdcentralen. Men tyvärr kan det bli lite svårt, speciellt när telefontiden ställs in gång på gång, skall man då åka till Vårcentralen ta en lapp, sätta sig i kö för att ställa sin fråga, på telefonsvararen hänvisas man till 1177 eller ringa 112 vid livshotande fall. Jag har akut lumbago, fått bra hjälp av min sjukgymnast ,men måste få smärtstillande läkemedel för att kunna utföra mina rekommenderade rörelser, ringer Vårdcentralen som ställt in telefontiden = ingen hjälp här, nu får man kontakta släkt och vänner för att höra om "husapoteket" har något lämpligt läkemedel, eller kanske man skall åka på akutmottagningen och trängas med akut sjuka patienter för att be om smärtstillande läkemedel för att kunna utföra sin sjukgymnastik. Om man har tur kanske man kan få kontakt i morgon med någon på Vårdcentralen innan telefontiden gått ut eller kanske den är inställd, vem vet? Inte jag iallafall? Måste även ta upp händelsen om min vuxne son som nyligen besökte Vårdcentralen, han sökte för att han ont i halsen och det gjorde ont när han svalde, kände sig även hängig, läkaren tittade i halsen och sa att det kanske var halsbränna! Nej jag vet vad halsbränna är sa min son, har det i bland och då tar jag Novalucol som hjälper bra, jaha men du kanske har träningsvärk i halsen sa läkaren, har du svalt mycket, det kan vara muskulaturen som lyfter adamsäpplet, Va! Jag har gått på skidgymnasium i fyra år och vet vad träningsvärk är och jag har inte svalt mer än normalt. Jag skall åka en rullskidtävling till helgen och undrade om det ev. var virus eller bakterier i min hals, men då är det väl ingen fara att åka tävlingen då? Det rekommenderar jag dig inte att göra säger läkaren. Men om det är träningsvärk eller halsbränna kan det väl inte vara farligt att åka säger min son. Sund slutsats tycker jag. Sonen tackar för den värdefulla undersökningen och de goda råden, betalar 200kr och åker hem, ännu mer förvirrad än innan han besökte Vårdcentralen. Man kan tro att detta inte är sant! Men tyvärr är det det, helt otroligt!!!!

Nationell Patientenkät

Vårdcentralen Verkstaden Arvika får ett helhetsbetyg som är normalt jämfört med genomsnittet. Kliniken utmärker sig i jämförelse med andra kliniker på kategorin "Upplevd nytta".

Helhetsbetyg

68 poäng

Det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är normalt jämfört med medel.

Visa alla indikatorer för Vårdcentralen Verkstaden Arvika

Resultaten grundar sig på nationell patientenkät utförd hösten 2013. Nationell patientenkät utförs av Sveriges kommuner & landsting där närmare 138.000 patienter har bidragit med sina åsikter gällande vårdkvalitet.

Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...