www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
2 900 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Vårdcentralen Verkstaden Arvika

Fabriksgatan 5, 67132, Arvika

Till vårdcentralen kan du vända dig med frågor och problem som rör din hälsa under hela livet. När du blir sjuk, skadar dig eller behöver hjälp med din psykiska hälsa är du välkommen till oss. Du kan också få hjälp med att ändra dina levnadsvanor. Om du behöver hälso- och sjukvård som inte vi kan erbjuda hjälper vi dig vidare. Välkommen till oss! Enhetschef Lena Andersson 0570-71 27 33 Bitr enhetschef Pia Winsten 0570-71 26 90

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
07:45 - 12:00
12:45 - 16:45

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 10:00

Adress

Fabriksgatan 5
67132 Arvika

Stad

Arvika

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
2.18
Baserat på 10 omdömen

Om man får förhinder o måste boka om sin tid så står det på kallelsen att man kan logga in på 1177.se o avboka tid. Där står inte min tid till fysioterapeut. Men hur gör man för att få en ny tid. Fruktansvärt krångligt. Ringer man vårdcentralen så kan man bara avboka tiden, inte få en ny. Dåligt!

Haft smärta i bröstet i över 2 månader, får till slut en tid, ekg visar ok, standardblodprov taget, blir hemskickad med alvedon o medicin mot sura uppstötningar (har inga sura uppstötningar, matsmältn.problem eller ont i magen ö.h.t!). Har fått veta av utomstående sjukv.personal att man ska inte skicka hem någon med bröstsmärta med alvedon utan en ordentlig utredning!! Var kan man få hjälp när vc inte vill? ☹.

När man ringer in och pratar med en SSK om förnyelse av medeciner i detta fall Alvedon som skulle skickas vidare till läkare för utskrift. Så undrar jag: hur lång tid skall man vänta innan de kommer till apoteket. har nu väntat exakt i en vecka (1 vecka)??? Känns konstigt att de inte har kommit då kvinnan lovade detta och är tacksam att det inte är slut på hjärtmedicinen. Dags att se över personalen kanske, kompetens samt gå igenom inspelningarna så ni inte har missat något

Nationell Patientenkät

Vårdcentralen Verkstaden Arvika får ett helhetsbetyg som är normalt jämfört med genomsnittet. Kliniken utmärker sig i jämförelse med andra kliniker på kategorin "Upplevd nytta".

Helhetsbetyg

68 poäng

Det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är normalt jämfört med medel.

Visa alla indikatorer för Vårdcentralen Verkstaden Arvika

Resultaten grundar sig på nationell patientenkät utförd hösten 2013. Nationell patientenkät utförs av Sveriges kommuner & landsting där närmare 138.000 patienter har bidragit med sina åsikter gällande vårdkvalitet.

Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...