www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
300 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Baldersnäs Din Hälsocentral, Bollnäs

Långgatan 28, 82181, Bollnäs

Har du frågor eller får problem med din hälsa är du välkommen att kontakta hälsocentralen. Här kan du få tips och råd. Om du behöver träffa till exempel läkare, sjuksköterska eller fysioterapeut hjälper vi dig. Du kan också få psykosocial hjälp eller stöd för att göra livsstilsförändringar. Om du behöver hälso- och sjukvård som inte hälsocentralen kan erbjuda får du hjälp att komma vidare.$$Använd gärna e-tjänsterna för att kontakta hälsocentralen.

Kontaktuppgifter

Öppettider

Onsdag
16:00 - 18:00

Torsdag
08:00 - 17:00

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 17:00

Adress

Långgatan 28
82181 Bollnäs

Stad

Bollnäs

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
2.50
Baserat på 3 omdömen

Otrevligt bemött av läkaren i ett läge där jag mådde otroligt dåligt (fick söka mig till annan läkare för att få hjälp). Säger åt mig att komma på provtagning en tid som inte bokas i systemet vilket gör att jag får sitta jättelänge och vänta. Receptionen är obemannad och går inte att få hjälp där. Meddelar sedan inte något provresultat utan man måste ringa och fråga flera gånger innan man får svar. Jag tänker aldrig gå hit igen och rekommenderar ingen annan att göra det heller.

Jag kan inte nå er från Norge tydligen-ni ringer inte tillbaka, trots att jag säger mobil numret! Ni MÅSTE ringa mej pga min 88-åriga mor blir inte hjälpt Mobilnr: 0047 90633073.

Nationell Patientenkät

Baldersnäs Din Hälsocentral, Bollnäs får ett helhetsbetyg som är normalt jämfört med genomsnittet. Kliniken utmärker sig i jämförelse med andra kliniker på kategorin "Tillgänglighet".

Helhetsbetyg

65 poäng

Det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är normalt jämfört med medel.

Visa alla indikatorer för Baldersnäs Din Hälsocentral, Bollnäs

Resultaten grundar sig på nationell patientenkät utförd hösten 2013. Nationell patientenkät utförs av Sveriges kommuner & landsting där närmare 138.000 patienter har bidragit med sina åsikter gällande vårdkvalitet.

Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...